Gymstick

Gymstick
Kotikuntoilijat =
Yritykset ja yhtiöt =
Kaupalliset salit =

Just be Hulavanne 1,2kg Gymstick Gymstick

34,90

ENNAKKOMYYNTI! NÄITÄ SAAPUU VARASTOON PIENI ERÄ VIIKOLLA 30-31.

Helsingin yliopissa tehty tutkimus osoittaa, että painollisen hulavanteen pyöritys sulattaa tehokkaasti keskivartalon rasvaa ja lisää samalla lihasmassaa. Hulavanteen pyöritys on kelpo vaihtoehto kävelylenkille, käy ilmi tuoreesta tutkimuksesta. Jo alle vartin kestävä hulaaminen päivässä tuo myönteisiä terveysvaikutuksia mm. vyötärönympärys pieneni hulavanteen pyörittämisen ansiosta keskimäärin kolme senttimetriä – ja tämä oli päivittäisen 13 minuutin pyörityksen ansiota. Joillakin koehenkilöillä muutos oli suurempi, jopa 8 senttimetriä kuudessa viikossa

Tutustu ja osta

Heavy Bag - Nyrkkeilysäkki | Gymstick Gymstick Gymstick

alkaen 69,90

Gymstick nyrkkeilysäkit on kehitetty treenikäyttöön kotiin tai kuntosaleille. Nyrkkeilysäkit on valmistettu kestävästä synteettisestä nahasta. Säkin pinta on kulutusta kestävä, joten se soveltuu hyvin päivittäiseen ja kovatempoiseen harjoitteluun.
Saatavilla kolmea eri kokoa. 20kg säkissä kestävät nylon hihnat ja 30 ja 45kg säkeissä ketjut ripusta varten.

20kg säkin mitat 90 × 30 × 30cm
30kg säkin mitat 110 × 35 × 35cm
45kg säkin mitat 150 × 36 × 36cm

Tutustu ja osta

Tekniikkamatto | Gymstick Gymstick Gymstick

59,90

Tehoa ja turvallisuutta nopeus-, koordinaatio- ja tekniikkaharjoitteluun. Kumista valmistettu tekniikkamatto on kestävä ja pysyy hyvin paikallaan kovimmissakin harjoitteissa. Matto on helposti rullattavissa kokoon harjoittelun päätyttyä. Mattoa on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. Matossa on kymmenen numeroitua neliötä. Suositellaan erityisesti sisätiloissa tapahtuvaan harjoitteluun.

Maton koko: 455 x 41 x 0,3 cm / 7 kg.

Tutustu ja osta

Press & squat stand - kyykky- ja punnerrustelineet | Gymstick Gymstick Gymstick

199,00

Monipuoliset kyykky- ja punnerrustelineet on suunniteltu kotikäyttöä varten missä tilan maksimointi on tärkeää. Telineet on helppo siirtää paikasta toiseen eikä vaadi pulttikiinnitystä lattiaan. Tuote soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai loistavasti myös penkin kanssa. Tuote on korkeus säädettävä ja sisältää myös säädettävät turvatelineet. Rungon alaosasta löytyy levypainojen pidikkeet kuten myös pituus säädettävät lattiajalat tuoden lisää vakautta telineisiin tarvittaessa.

Tutustu ja osta

Emotion Jumppamatto | Gymstick Gymstick Gymstick

14,90

Emotion jumppamatto on tyylikäs kotiharjoitteluun suunniteltu kuvioitu kantohihnallinen jumppamatto. Jumppamatto on miellyttävä alusta esimerkiksi venyttelyyn, lihaskunto- ja joogaharjoitteluun. Pehmeä ja pitävä pintamateriaali tuo mukavuutta ja turvallisuutta harjoitteluun.

Tutustu ja osta

Speed Exercise Loop | Gymstick Gymstick Gymstick

22,90

Speed Exercise Loop on suunniteltu alavartalon lihasten vastusharjoitteluun. Monipuolinen harjoitteluväline, joka kehittää nopeutta ja voimaa erityisesti pakaroiden, takareisien ja etureisien alueilla. Tarrakiinnikkeet mahdollistavat mukavan ja pitävän kiinnityksen reisiin tai nilkkoihin.

Tutustu ja osta

Back support 2.0 - Selkätuki | Gymstick Gymstick Gymstick

29,90

Sopii täydellisesti niille, joiden työ tai harrastus sisältää paljon nostelua tai kantamista. 4 metallista tukea ja kaksi vahvaa kompressiohihnaa rajoittavat tehokkaasti ei haluttuja kiertoja ja taivutuksia. Suojaa rasituksilta ja venähdyksiltä ja on loistava työhön, urheiluun ja jokapäiväiseen käyttöön. Koko: L/XL 110 cm x 20 cm. Materiaali: Polyesteri 58% / Neopreeni 5% / Nylon 34% / Foami 3%

Tutustu ja osta

Fascia Ball Cork | Gymstick Gymstick Gymstick

12,90

Saavuta rennommat lihakset, suurempi liikelaajuus ja parempi ryhti tämän korkista valmistetun fascia -pallon avulla. Soveltuu erinomaisesti koko kehon lihasten ja lihaskalvojen käsittelyyn. Kompakti ja napakka pallo mahdollistaa pienimpienkin alueiden tarkan käsittelyn.

Vastuullisesti tuotettu korkkimateriaali on 100% biohajoava, uusiutuva ja kierrätettävä.

Halkaisija 6,5cm.

Tutustu ja osta

5″ Foam Core -painonnostovyö | Harbinger Gymstick Gymstick

27,90

Harbinger 5″ Foam Core -painonnostovyö naisille Harbingerin Core -painonnostovyö on joustava, tukeva ja 5″ (lähes 15 cm) korkea painonnostovyö naisille. Kevyt rakenne ja mukava pehmustettu sisävuori takaa hyvän tuen ja miellyttävän käyttökokemuksen. 3″ (noin 7,5 cm) korkea pinkkinen tukinauha painonnostovyön ympärillä stabiloi lihaksia sekä tekee vyöstä tukevamman. Jämäkkä solki kestää hyvin painetta. 

• Väri: musta/pinkki. 

• Koot naisille: XS-M.

Tutustu ja osta

Kinesioteippi | Gymstick Gymstick Gymstick

9,90

Kinesioteippiä on käytetty 1970-luvulta asti stimuloimaan kehon omaa paranemisprosessia. Kinesioteippi tuo kivunlievitystä ja tukea lihaksille ja nivelille ja voidaan käyttää ennaltaehkäisemään tai hoitamaan satoja erilaisia urheiluvammoja. Gymstickin kinesioteippi on tehty 97% puuvillasta ja 3% spandexkuiduista. Voi käyttää myös suihkussa ja uinnin aikana. Materiaaliltaan hengittävä ja nopeasti kuivuva. Pysyy iholla jopa 7 päivää. 

Lateksittomia ja ihoa ärsyttämättömiä. 5m rulla useissa värivaihtoehdoissa.

Tutustu ja osta

Performance Board - Tasapainolauta | Gymstick Gymstick Gymstick

29,90

Haasta itsesi, tule voimakkaammaksi ja paranna tasapainoasi tällä laadukkaalla tasapainolaudalla. Säädä laudan korkeutta (7,5 - 10cm) kun taitosi kasvavat tai tarvitset enemmän haastetta treenaamiseen. Kestävässä laudassa on luistamaton pinta, jonka avulla käyttö on turvallista. Treenaaminen parantaa tasapainoa, koordinaatiota ja keskivartalon lihasvoimaa.

Tutustu ja osta

Wall Ball 3-12 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

alkaen 49,90

Pehmeät kuntopallot (Wall Ball ) soveltuvat erilaisiin voima- ja heittoharjoituksiin sekä crossfit harjoitteluun. 

Saatavana 3, 6, 9 ja 12 -kiloisina.

Tutustu ja osta

Speed Rope Pro -hyppynaru | Gymstick Gymstick Gymstick

17,90

Speed Rope Pro -hyppynaru, kovaan toiminnalliseen harjoitteluun. Juuri sopivan painoinen teräsvaijeri yhdessä ergonomisesti muotoiltujen kahvojen kanssa mahdollistavat tasaisen ja kovan pyörimisnopeuden sekä tehokkaan harjoittelun. Työkaluista vapaa pituuden säätö. Pituus: 300cm. Materiaali: Alumiini, päällystetty teräsvaijeri.

Tutustu ja osta

10 kg Lifting bar | Gymstick Gymstick Gymstick

49,90

Kromipinnoitettu 10kg terästanko voimaharjoitteluun. Soveltuu käytettäväksi 31mm levypainojen kanssa. 

 • Sisältää: tangon ja 2kpl jousilukkoja. 
 • Maksimikapasiteetti: 150kg. 
 • Tangon pituus: 180cm. 
 • Tangon halkaisija: 30mm.
Tutustu ja osta

IC 4.0 Crosstrainer | Gymstick Gymstick Gymstick

449,00

Tyylikäs ja jämäkkärunkoinen IC 4.0 crosstrainer on suunniteltu täyttämään laatutietoisen kotikuntoilijan tarpeet. Monipuoliset ja helppokäyttöiset harjoitusohjelmat motivoivat ja tuovat sisältöä harjoitteluun. Tietokoneohjattu magneettivastus yhdessä 7-kiloisen vauhtipyörän kanssa tarjoavat turvallisuutta ja sulavia harjoitteluhetkiä.

Crosstrainerin iskuton elliptinen liikerata antaa pehmeän harjoittelutuntuman ja luo tehokkaan kävelyä ja juoksua muistuttavan liikeradan, joka aktivoi tehokkaasti ylä- ja alavartalon lihasryhmiä. Harjoittelu kohottaa tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä lihaskestävyyttä kehon kaikissa päälihasryhmissä.

Tutustu ja osta

IC 4.0 Exercise Bike - kuntopyörä | Gymstick Gymstick Gymstick

449,00

Tyylikäs ja jämäkkärunkoinen IC 4.0 kuntopyörä on suunniteltu täyttämään laatutietoisen kotikuntoilijan tarpeet. Monipuoliset ja helppokäyttöiset harjoitusohjelmat motivoivat ja tuovat sisältöä harjoitteluun. Tietokoneohjattu magneettivastus yhdessä 6-kiloisen vauhtipyörän kanssa tarjoavat turvallisuutta ja sulavasti rullaavia harjoitteluhetkiä. Mukava ja hyvin säädettävissä oleva satula mahdollistaa optimaalisen istuma-asennon. Kuntopyöräily kehittää tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä lihaskestävyyttä.

Tutustu ja osta

Hot & Cold Roller | Gymstick Gymstick Gymstick

9,90

Kylmä & Kuuma rulla on tehokas päivittäisten kiputilojen ja jäykkyyksien rentouttaja. Ergonomisesti muotoiltu rulla sopii erinomaisesti jalkapohjan käsittelyyn. Tuotteen sisältämän nesteen ansiosta tuote pitää lämpötilansa 20 minuutin hoitoajan.

Koko: 18,5 cm x 8,2 cm. Lämmitys: kuumassa tai lämpimässä vedessä (ei kiehuvassa vedessä, ei mikroaaltouunissa).
Kylmennys: pakastimessa (max 5 tuntia kerrallaan).

Tutustu ja osta

Cold Recovery Ball | Gymstick Gymstick Gymstick

14,90

Kylmähierontapallo yhdistää myofascia- ja kylmähoidon. Kompaktin kokoinen pallo hoitaa tehokkaasti pienempiä lihasten osia ja sen teho ulottuu syvälle kudoksiin. Pallon sisällä on kylmägeeliä ja se voidaan laittaa pakastimeen. Kylmähoito lievittää harjoittelun, vamman tai niveltulehduksen seurauksena tulleita alueellisia tulehduksia ja turvotusta. Käyttö mahdollistaa rennommat lihakset, laajemman liikkuvuuden ja paremman ryhdin. Halkaisija 6cm.

Tutustu ja osta

Cold massage | Gymstick Gymstick Gymstick

17,90

Hieronta- ja kylmähoito yhdessä. Lievittää harjoittelun, vamman tai niveltulehduksen seurauksena tullutta alueellista tulehdusta ja turvotusta. Jäädytetty teräspallo pysyy kylmänä pitkään ja se ei sula kuten jää, joten lihasjännitykset voi hoitaa ilman sulamisesta syntyvää märkää sotkua. 

Sisältää: Ergonomisen kahvaosan, ruostumattoman teräspallon, jonka sisällä on kylmägeeliä. 

Pallon halkaisija on 5 cm. Pakastin aika: max 5 tuntia kerrallaan.

Tutustu ja osta

Spike roller - Piikkirulla | Gymstick Gymstick Gymstick

49,90

Täysin uuden tyyppinen innovatiivinen piikkirulla yhdistää rullausharjoittelun ja akupunktion hyödyt. Rullan 10 000 erikoismuotoiltua piikkiä tekevät rullailusta tehokasta, tarjoten rullailuun uudenlaisen tuntuman. Tuote soveltuu lihaskalvojen ja lihasten käsittelyn lisäksi paikalliseen akupistehierontaan. Soveltuu erityisesti työpäivän jälkeiseen selän ja hartian seudun lihaskireyksien avaamiseen, kehon kiputilojen lievittämiseen ja rentoutumiseen. Urheilun jälkeinen käyttö nopeuttaa palautumista ja ylläpitää liikkuvuutta. Jo päivittäinen 15-30 minuutin käyttö vapauttaa kehoon hyvää oloa tuovia endorfiineja ja oksitosiinia. 

 • Materiaali: puuvilla, eva ja abs. 
 • Koko: 16 x 30 x 16 cm.
Tutustu ja osta

Interlocking Mat Pro - Palamatto | Gymstick Gymstick Gymstick

29,90

Laadukas pitäväpintainen palamatto takaa turvallisen ja mukavan harjoittelualustan. Matto suojaa lattiaa ja toimii loistavasti monenlaisiin harjoittelutarpeisiin. Hanki useampi matto ja suojaa suurempikin alue kerralla. Jokaisen palan mukana tulee 4 kiinnitettävää reunapalaa. Matot myydään kappaleittain.

 Koko: 100 x 100 x 2 cm. Paino: 2,4 kg. Materiaali: EVA. Väri: Musta-Harmaa.

Tutustu ja osta

​Interlocking Mat Pro Rubber | Gymstick Gymstick Gymstick

59,90

Interlocking Mat Pro Rubber on laadukkaasta kumista valmistettu kestävä ja napakasti toisiinsa kiinnittyvä palamatto. Matto tarjoaa turvallisen, pitävän ja sopivan joustavan alustan moniin tarpeisiin. Palamatto suojaa lattiaa tehokkaasti lattiaa koviltakin iskuilta. Helppo interlocking kiinnitys. Matto soveltuu kuntosalikäyttöön. 

Paksuus: 15 mm. Koko: 1027 x 1027 cm. Väri: musta-punainen

Tutustu ja osta

Pikalukot | Gymstick Gymstick Gymstick

29,90

Kestävät pikalukot 50mm tangoille. Lukot aukeavat helposti yhdellä liikkeellä ja lukitus on pitävä lukon sisäpinnoilla olevan kumituksen takia.

Tutustu ja osta

Quick-Lock Käsipaino 22,5kg | Gymstick Gymstick Gymstick

210,00

Quick-Lock Dumbbell on innovatiivinen ja hyvin suunniteltu säädettävä käsipaino. Ei enää tarvetta hankkia erillisiä käsipainoja – Quick-Lock käsipainot tarjoavat koko painosetin yhdessä tuotteessa. Voit säätää painoa 4,5 - 22,5 kilon välillä helposti ja sulavasti (5 eri tasoa). Siirrä vain painovalitsin haluttuun kohtaan ja olet valmis aloittamaan harjoittelun.

Tämän tilaa säästävän, tyylikkään ja kestävän käsipainon mukana tulee säilytysalusta. Alusta suojaa lattiaa ja pitää painolevyt oikeassa asennossa vaihtaessasi painosta toiseen.

Harjoittelu kehittää lihasvoimaa kaikissa päälihasryhmissä. Yhdistä harjoitteluun jumppapallo tai voimailupenkki saadaksesi harjoitteluun monipuolisuutta. Quick-Lock käsipainojen avulla saavutat tavoitteesi nopeammin!

Tutustu ja osta

Multi-Loop Band | Gymstick Gymstick Gymstick

alkaen 17,00

Tekstiilipintaiset ihoystävälliset Multi-Loop kuminauhat tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Nauha muodostuu kahdeksasta lenkistä, jotka mahdollistavat helpomman ja nopeamman siirtymisen harjoittelusta toiseen sekä nauhojen kiinnittämisen esimerkiksi oveen. Kestävä kangasmateriaali on konepestävissä. Materiaali: polyesteri ja lateksi.

Saatavilla 3 eri vastusvaihtoehtoa: light, medium ja strong. 
Tuotteen koko: 93 x 5 cm.

 • Light vastus: 100% venytys 3,5 kg / 200% venytys 7kg.
 • Medium vastus: 100% venytys 5 kg / 200% venytys 11kg
 • Strong vastus: 100% venytys 6,5 kg / 200% venytys 13kg
Tutustu ja osta

Rannetuelliset Treenihanskat | Gymstick Gymstick Gymstick

19,90

Suorituskykyiset treenihanskat tarjoavat loistavan pidon ja tuen tinkimättä kuitenkaan liikkuvuudesta ja mukavuudesta. Vahvistettu kämmenosa yhdessä laadukkaiden tikkausten kanssa takaavat kestävyyden. Käytännölliset lenkit helpottavat pukemista ja riisumista. Synteettisestä nahkasta valmistettu rannelenkki tuo tarvittavaa tukea harjoitteluun.

Saatavana kahdessa koossa (S/M ja L/XL).

Ilmoitathan haluamasi koon tilauksen yhteydessä. 

Tutustu ja osta

Joogaajan Välinepaketti | Gymstick Gymstick Gymstick

34,90

Joogaajan Välinepaketti

Joogaajan välinepaketti sisältää oleellisimmat joogavälineet kätevästi samassa paketissa. Paketti sisältää mukavalta tuntuvan joogamaton, kaksi joogapalikkaa sekä joogavyön.

Joogan aloittaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa!

Tutustu ja osta

Aloittelijan joogapaketti | Gymstick Gymstick Gymstick

39,90

Aloittelijan joogapaketti

Aloitteleville joogaajille suunnattu välinepaketti on ihanteellinen jos joogan tai pilateksen aloittaminen kiinnostaa. Setissä on lisäksi mukana vielä jumppapallo.

Tutustu ja osta

Multi-Layer Rack for Dumbbells | Gymstick Gymstick Gymstick

549,00

Tukeva teräsrunkoinen käsipainoteline, johon sopii usean malliset käsipainot. Kulmaan asetetut tasot mahdollistavat helpon käytettävyyden. 5 tasoa tarjoavat runsaasti tilaa lukuisille käsipainoille. Valmistettu Suomessa.

Tutustu ja osta

Emotion Foam Roller | Gymstick Gymstick Gymstick

14,90

Tyylikkään, kestävän ja pitäväpintaisen Foam -harjoitusrullan avulla harjoittelet tehokkaasti ja miellyttävästi keskikehon hallintaa, tasapainoa ja kestävyyttä. Voit käyttää Foam -harjoitusrullaa myös venyttelyyn sekä nivelten ja esimerkiksi selkärangan liikkuvuuden harjoitteluun.

Tutustu ja osta

Emotion Myofascia Ball | Gymstick Gymstick Gymstick

8,90

Pirteän värinen Emotion MyoFascia -pallo sopii hyvin lihaskalvojen käsittelyyn. Pallo sopii myös jalkapohjien lihasten venyttämiseen ja hierontaan. Lihaksia ympäröiviä kalvoja kutsutaan fascioiksi ja eri lihasten fasciat yhdistyvät toisiinsa. Fasciat muodostavat koko kehon kattavan ja toiminnallisen verkoston. Fascioiden tiukentuesssa lihasten toiminta heikkenee, lihas kipeytyy, ja nivelen toiminta rajoittuu.

Tutustu ja osta

Korkkinen Joogamatto 5mm | Gymstick Gymstick Gymstick

44,90

Gymstick Korkkinen Joogamatto 5mm

Gymstick korkkinen joogamatto on loistava valinta esimerkiksi Hot joogaan, venyttelyyn, lihaskunto ja pilatesharjoitteluun. Korkkipintainen matto tarjoaa erinomaisen pidon varsinkin silloin kun se on hiukan kosteana. Itse korkki pintana on pehmeä, lämmin ja ihoystävällinen. Sen päällä harjoittelu on miellyttävän tuntuista.

Kokeile nyt korkkista treenimattoa ja huomaa ero!

Tutustu ja osta

Harbinger Anti-Microbial Rolled Durafoam Jumppamatto | Gymstick Gymstick Gymstick

49,90

Harbinger Anti-Microbial Rolled Durafoam Jumppamatto

Antimicrobial käsitelty jumppamatto on hygieeninen sekä ehkäisee tehokkaasti hajujen sekä bakteerien muodostumisen jumppamaton pinnalle. Valmistettu Durafoam materiaalista joka on kosteutta hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Kaksi integroitua hihnaa helpottaa jumppamaton rullaamista kasaan. Matossa lisäksi pohjassa rolled kuviointi joka pitää maton hyvin paikoillaan.

Tutustu ja osta

Plyobox Titan - Hyppyboxi (musta) | Gymstick Gymstick Gymstick

259,00

Titan Puinen hyppyboksi toiminnallisiin hyppyharjoituksiin. Hyppykorkeutta on helppo säätää hyppyboxin kääntämällä. Laatikon sivut ovat 40/50/60cm. Hyppyboxi valmistettu puusta ja se on tukeva ja kestävä kovassakin käytössä. Pinta maalattu mustaksi, joka parantaa kestävyyttä entisestään.

Tutustu ja osta

Plyobox - Hyppyboxi | Gymstick Gymstick Gymstick

199,00

Hyppyboxi crossfit- ja toiminnalliseen harjoitteluun. Saat yhdellä boxilla 3 eri hyppykorkeutta. Boxin sivuissa olevat kädensijat helpottavat siirtelyä ja mahdollistavat erilaisten lihaskuntoliikkeiden teon.

Tutustu ja osta

Parallettes - Nojapuut | Gymstick Gymstick Gymstick

129,00

Pro-tason mininojapuilla voit tehdä lukuisia erittäin tehokkaita ja haastavia voimistelu- ja lihaskuntoharjoitteita. Harjoittelulla voit kehittää keski- ja ylävartalon voimaa, tasapainoa ja lihaskuntoa. Pinnoitetut kädensijat tuovat lisää pitoa harjoitteluun, jolloin voi keskittyä täysillä lihasten oikeaoppiseen harjoitteluun. Teräsrunko ja pitävät kumijalat takaavat jämäkän ja turvallisen harjoittelualustan.

Tutustu ja osta

Active Ankle & Wrist Weight | Gymstick Gymstick Gymstick

alkaen 14,90

Painoja voidaan käyttää sekä nilkoissa että ranteissa. Pehmeä neopreeni materiaali takaa hyvän istuvuuden ja painot pysyvät muotoilunsa ansiosta hyvin paikallaan. Painot ovat kestävät ja niissä on helposti säädettävä tarrakiinnitys.

Sisältää: 2kpl 1kg ranne- / nilkkapainoja 
Koko: 26,5 x 11cm 
Materiaali: Neopreeni

Tutustu ja osta

Slam Ball 4-16 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

alkaen 29,90

Tämä pallo ei pompi eikä rullaa! Slam Ball -harjoittelu on loistavat tapa treenata räjähtävää voimaa. Harjoittelu kehittää nopeutta, keskikehon voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Kestävä ja turvallinen rakenne suojaa lattiaa ja jalkoja. Saatavana: 4kg, 8kg, 12kg ja 16kg.

Tutustu ja osta

Desk Bike | Gymstick Gymstick Gymstick

499,00

Desk Bike on suunniteltu erityisesti toimistotyöntekijöiden tarpeet huomioiden. Käyttö monipuolistaa toimistotyöskentelyä ja tehostaa erityisesti jalkojen verenkiertoa aktivoiden samalla koko kehon aineenvaihduntaa. Säännöllinen käyttö kohentaa työkykyä ja yleiskuntoa sekä ylläpitää vireystilaa.

Lisäksi toimistotyönteon fyysiset haitat vähentyvät samalla kun työteho ja työntuottavuus kasvavat, ilman että työpisteeltä tarvitsee poistua. Desk Bike soveltuu erinomaisesti korkeussäädettävän pöydän ääressä työskenteleville.

Tutustu ja osta

Lifting Grips | Gymstick Gymstick Gymstick

39,90

Kestävät Lifting Grips kämmensuoja-vetoremmit takaavat maksimaalisen pitävän otteen ja suojaavat käsiäsi harjoitellessasi. Helppo säätää tarranauhojen vuoksi, myös laadukkaat materiaalit tekevät harjoittelustasi miellyttävän. Käytä apuna leuanvedoissa, soutuliikkeissä ja painonnostossa. Materiaali: SBR- kumi, PP- muovi ja Polyesteri.

Tutustu ja osta

Lifting Straps Leather | Gymstick Gymstick Gymstick

17,90

Gymstick vetoremmit helpottavat suurempien painojen nostamista lukitsemalla otteen tankoon. Kun kaikki paino ei lepää otteesi varassa voit harjoitella suurempien painojen lisäksi myös pidempään. Vetoremmit soveltuvat painojen nostamiseen ja vetämiseen. Nahkainen materiaali tuo harjoitteluun lisää pitoa ja käyttömukavuutta.

Tutustu ja osta

Myofascia Rope Ball | Gymstick Gymstick Gymstick

17,90

Hieronta-narupallo on loistava väline lihasjumien hoitoon mihin et muuten yllä. Naru auttaa viemään pallon oikeaan paikkaan ja pitämään sen paikallaan, samalla nojaten seinään tai maaten selin lattialla. Täydellinen lihasten rentouttaja selälle, hartioille, jaloille tai muille kehon osille, jotka kaipaavat käsittelyä. 

 • Pallon halkaisija: 6,5 cm. 
 • Pituus: 65cm. 
 • Materiaali: TPR.

  Tutustu ja osta

  Myofascia Ball 12cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  14,90

  MyoFascia- pallo sopii hyvin helpottamaan lihaskalvojen kireyttä koko kehossasi. Kokonsa (12cm) vuoksi se on hyvä vaihtoehto perinteisille hierontapalloille. Luistamaton kiinteä pintamateriaali kevyellä kuvioinnilla pitää pallon paikoillaan harjoitteita tehdessä. Materiaali: EVA.

  Tutustu ja osta

  Bottle Roller - Pullorulla | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,95

  Juomapullo-rulla yhdistää kaksi hyvin tärkeää elementtiä yhteen – nesteytyksen ja lihashuollon. Pullo on täydellinen palautumista edistävä tuote. Se on tehty korkealaatuisesta elintarvikekäyttöön soveltuvasta ruostumattomasta teräksestä (BPA-vapaa). Sen paksu ja vahva rakenne kestää kovimmatkin harjoitukset. 

  Soveltuu astiapesukoneeseen - muista liu’uttaa päällä oleva foami pois pullosta ennen konepesua.

  Tutustu ja osta

  50kg Vinyl Weight Set | Gymstick Gymstick Gymstick

  94,90

  Gymstick -vinyylipainosarjalla kehität lihaskuntoasi tehokkaasti ja monipuolisesti. Levypainojen vinyylipinta pehmentää lattiaan kohdistuvaa painetta eikä jätä jälkiä lattiaan. Metalliset kierrelukot varmistavat levypainojen kiinnityksen harjoittelun aikana.

  Tutustu ja osta

  Competition Kettlebell | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 59,90

  Gymstick Competition kahvakuulat on tehty virallisten kisakahvakuulien mittojen mukaan. Kuulat on valmistettu laadukkaasti teräksestä, joten ne kestävät erittäin kovaakin käyttöä. Kaikki kuulat ovat ulkomitoiltaan saman kokoisia ja muotoisia, eli vain painot ja väririnkula kahvassa vaihtelevat. Kahvakuulalla voi tehdä monipuolisen harjoituksen koko keholle: erilaisia heilautuksia, tempauksia ja punnerruksia yhdellä tai kahdella kädellä. Tehokkuus perustuu liikkeiden toiminnallisuuteen, jolloin miltei kaikissa liikkeissä käytetään kaikkia kehon päälihasryhmiä.

  Saatavana 8, 12, 16, 20, 24, 28 ja 32 -kiloisina.

  Tutustu ja osta

  Bosu Home 65cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  229,00

  BOSU -tasapainopallo on yksi maailman suosituimmista kuntoiluvälineistä. Sitä käytetään laajasti kuntoilussa, urheiluvalmennuksessa ja kuntoutuksessa. Tasapainopallo kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Laadukas BOSU Home -tasapainopallo on kehitetty kotikuntoilutarpeisiin. Epästabiili alusta mahdollistaa useiden lihasryhmien aktivoitumisen saman aikaisesti. Tasapainopalloa voidaan käyttää joko tasainen osa alaspäin tai kaareva osa alaspäin. Yhdistä harjoitteluun esimerkiksi käsipainot niin monipuolistat harjoittelua entisestään. Harjoittelu on haastavaa ja tehokasta, mutta hauskaa. Sisältää: BOSU -pallon (halkaisija 65cm), käsipumpun, harjoitusohjeen ja -julisteen sekä 4 harjoitus-DVD:tä (ENG). Maksimikäyttäjäpaino: 135kg.

  Tutustu ja osta

  Mini Band - Vastuskuminauha | Gymstick Gymstick Gymstick

  5,90

  Mini Bandsit ovat kompaktin kokoisia lenkin muotoisia vastuskuminauhoja, joita käytetään etenkin lämmittelyharjoituksiin, kuntoutukseen ja useiden urheilulajien oheisharjoittelussa alaraajojen liikkuvuuden kehittämiseen. 

  Mini Bands -vastuskuminauhat tarjoavat uusia harjoittelutapoja erilaisiin askellussarjoihin, olkapäiden lihasten vahvistamiseen ja pakaralihasten harjoitteluun. Yhdistämällä Mini Bands -harjoittelun muuhun lihaskuntoharjoitteluun voit aktivoida ja kehittää myös keskivartalon lihaksia tehokkaasti.

   Saatavilla 3 eri jäykkyyttä: light (aprikoosi), medium (vihreä) ja strong (lila).

  Tutustu ja osta

  Tratac Vibration Roller | Gymstick Gymstick Gymstick

  169,00

  Gymstick Tratac Active Värinärulla on seuraavan sukupolven hierontaväline koko kropan täydelliseen huoltoon. Tämä monipuolinen hierontarulla tarjoaa monia samoja etuisuuksia kuin urheilu­hierontakin. Värinärullaa voidaan käyttää niin kuntosalilla, kotona kuin kuntouksessakin, ja niiden käyttö kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa ja keskivartalon syviä lihaksia.


  Tutustu ja osta

  Liquid chalk - Magnesium | Gymstick Gymstick Gymstick

  9,90

  Gymstick liquid chalk nyt myös nesteenä. Täydellinen valinta painonnostajille, telinevoimistelijoille sekä seinäkiipeilijöille. Ei tarvitse lisätä jatkuvasti kesken harjoittelun niin kuin tavallista jauheena olevaa magnesiumia. Pidä vaatteet ja harjoittelu välineet puhtaina jauheesta ja valitse Liquid chalk.

  Tutustu ja osta

  Anti-Stress Ball 3pcs - Stressipallot | Gymstick Gymstick Gymstick

  11,90

  Kolme eri vahvuista puristelupalloa samassa pakkauksessa. Anti-Stress -palloja voidaan käyttää puristusvoiman kehittämiseen ja verenkierron aktivoimiseen käsi- ja olkavarren alueella. Erinomainen väline niska- ja hartiaseudun lihasjännityksistä kärsiville. Anti-Stress -palloja voidaan käyttää lisäksi sorminäppäryyden ja motoristen taitojen kehittämiseen.

  Tutustu ja osta

  Bumper Plate - Levypainot 5-25 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 50,90

  Korkeatasoiset Gymstick bumper-levypainot on suunniteltu kovaan treenikäyttöön. Bumper plate levypainot poikkeavat normaaleista levypainoista niiden kestävyydellä. Ne kestävät hyvin pudottamista sekä erityisen kovaa käyttöä. Reiän halkaisija 50 mm

  Myydään kappaleittain.

  Tutustu ja osta

  Emotion Spike Mat – Piikkimatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  29,90

  Emotion piikkimatto on tehokas väline rentoutukseen ja kiputilojen lievittämiseen. Piikit vilkastuttavat verenkiertoa, jonka myötä tunnet olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Kivun lievityksen ja rentoutuksen lisäksi piikkimatto auttaa sinua nukkumaan paremmin. Sisältää maton, jossa 6210 piikkiä.

  Tutustu ja osta

  Ergo Kettlebell – Kahvakuula | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 17,90

  Pirteän väriset ergonomisesti muotoillut kahvakuulat kovaan harjoitteluun. Ergo -kahvakuulan muotoilu vähentää kyynärvarteen kohdistuvien iskujen painetta ja tekee näin harjoittelusta mukavampaa. Hyvin muotoiltu kahvaosa ja kuulan neopreenipäällyste parantavat treenikokemusta entisestään. Neopreenipäällyste ei jätä jälkiä lattiaan.

  Kahvakuulaharjoittelun teho perustuu liikkeiden toiminnallisuuteen, jolloin useampi lihasryhmä toimii samanaikaisesti. Kahvakuulalla voit tehdä kymmeniä erilaisia harjoitusliikkeitä, mutta jo muutamalla perusliikkeellä voit harjoitella tehokkaasti kaikkia kehon päälihasryhmiä. Kahvakuulaharjoittelu parantaa lihasvoimaa, -kestävyyttä ja tasapainoa.

  Tutustu ja osta

  Half Power Rack | Gymstick Gymstick Gymstick

  389,00

  Laadukas treenikehikko, johon sisältyy korkeussäädettävät tankopidikkeet, turvatelineet, tangon säilytysteline ja levypainojen pidikkeet (30mm sekä 50mm levypainoille).
  Turvatelineet antavat varmuutta mennä uudelle tasolla ilman huolta vahingosta raskaiden painojen kanssa.
  20 korkeussäätöä tangolle, power band kuminauha tukitangot ja moni-ote tanko leuanvetoon antavat entistä enemmän monipuolisuutta harjoitteluun.

  Sisältää myös koukun nyrkkeilysäkille tai voimistelurengaille.

  Tutustu ja osta

  Fitrocks Roller 35 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  69,90

  ”Suomessa jalostetut ja käsityönä tehdyt Fitrocks -tuotteet aloittivat matkansa jo 600 miljoonaa vuotta sitten, kun syväkivi alkoi pursuta maapallon uumenista.
  Lukuisat jääkaudet rikkoivat vuoret lohkareiksi ja yhdessä sulamisvesien kanssa myllyttivät lohkareet saveksi, hiekaksi, soraksi ja vahvimmat yksilöt jäivät suuremmiksi kiviksi.
  Nyt nämä maailman kovimmat, uniikin kauniit graniittikivet pääsevät osaksi jokaisen ihmisen hyvinvointia ja kodin sisustusta.

  Fitrocks rullassa yhdistyvät luonnollisesta materiaalista valmistettu hamppuköysi sekä Suomen metsissä kasvava koivu.
  Tuotantoprosessin aikana vain parhaimmat materiaalit valikoidaan Fitstones kuntoiluvälinesarjaan sopiviksi.

  Fitrocks rullan avulla voit harjoitella tehokkaasti ja miellyttävästi keskikehon lihaksia. Rullaa voi käyttää myös liikkuvuusharjoitteluun, kuntoutukseen ja palautumisharjoitteisiin.
  Puinen keskus pitää rullan muodossaan kovankin paineen alla mutta hamppuköysipinnoite tekee rullasta kuitenkin sopivan joustavan pinnasta.
  Rullan pinnan muoto aktivoi myös tehokkaasti aineenvaihduntaa tuoden tehoa harjoitteluun.

  Tutustu ja osta

  Fitrocks Kettlebell – Kahvakuula | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 99,90

  Suomessa jalostetut ja käsityönä tehdyt Fitrocks -kuntoilukivet aloittivat matkansa jo 600 miljoonaa vuotta sitten, kun syväkivi alkoi pursuta maapallon uumenista.
  Lukuisat jääkaudet rikkoivat vuoret lohkareiksi ja yhdessä sulamisvesien kanssa myllyttivät lohkareet saveksi, hiekaksi, soraksi ja vahvimmat yksilöt jäivät suuremmiksi kiviksi.
  Nyt nämä maailman kovimmat, uniikin kauniit graniittikivet pääsevät osaksi jokaisen ihmisen hyvinvointia ja kodin sisustusta.

  Fitrocks kahvakuulissa yhdistyvät suomalaisesta maaperästä löytyvä graniitti ja Suomen metsissä kasvava koivu.
  Tuotantoprosessin aikana vain parhaimmat materiaalit valikoidaan Fitstones kuntoiluvälinesarjaan sopiviksi.

  Fitrocks kahvakuulalla voi tehdä monipuolisia ja todella tehokkaita harjoituksia koko keholle: erilaisia heilautuksia, tempauksia ja punnerruksia yhdellä tai kahdella kädellä.
  Tehokkuus perustuu liikkeiden toiminnallisuuteen, jolloin miltei kaikissa liikkeissä käytetään kaikkia kehon päälihasryhmiä.

  Saatavana 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12kg, 14kg, 16kg ja 20kg

  Tutustu ja osta

  Fitrocks Dumbbell – Käsipaino | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 59,90

  Suomessa jalostetut ja käsityönä tehdyt Fitrocks -kuntoilukivet aloittivat matkansa jo 600 miljoonaa vuotta sitten, kun syväkivi alkoi pursuta maapallon uumenista. Lukuisat jääkaudet rikkoivat vuoret lohkareiksi ja yhdessä sulamisvesien kanssa myllyttivät lohkareet saveksi, hiekaksi, soraksi ja vahvimmat yksilöt jäivät suuremmiksi kiviksi.
  Nyt nämä maailman kovimmat, uniikin kauniit graniittikivet pääsevät osaksi jokaisen ihmisen hyvinvointia ja kodin sisustusta.

  Fitrocks käsipainoissa yhdistyvät suomalaisesta maaperästä löytyvä graniitti ja Suomen metsissä kasvava koivu.
  Tuotantoprosessin aikana vain parhaimmat materiaalit valikoidaan Fitrocks kuntoiluvälinesarjaan sopiviksi

  Fitrocks käsipainoilla harjoittelet tehokkaasti etenkin ylävartalon ja käsivarsien lihaksia. Käsipainot tuovat lisätehoa myös lukuisiin keskivartalon harjoituksiin.
  Lihaskunto ja -kestävyysharjoittelun lisäksi käsipainoharjoittelu soveltuu myös kuntoutukseen. Kestävä puinen kädensija takaa miellyttävän harjoittelun.

  Saatavana 2kg, 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12kg, 14kg, 16kg, 20kg.
  Myydään kappaleittain.

  Tutustu ja osta

  Pro-PU 4-kahvainen Levypaino 1,25-25 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 17,90

  Olympia levypainot laadukkaalla PU päällysteellä.
  4 kahvaa helpottavat nostamista tangolle sekä mahdollistavat niiden käytön myös muussa lihaskuntoharjoittelussa.

  • 51mm keskiö sopii 50mm tankoon, teräksinen keskus lisää kestävyyttä
  • Kokovaihtoehdot: 1,25kg / 2,5kg / 5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg
  • Myydään yksitellen.

  Tutustu ja osta

  Pro PU Dumbbells x2 - Käsipainot 5-50 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 75,00

  Nämä korkealaatuiset ja tyylikkäät Pro käsipainot ovat suunniteltu ammattikäyttöön.
  Kestävä PU materiaali ei haise monien kumikäsipainojen tapaan.
  PU ei myöskään jätä jälkiä lattiaan ja se suojaa lattiaa kolhuilta.
  Myydään pareittain.
  Saatavana useissa painoissa aina 5kg-> 50kg / 2,5kg välein.

  Tutustu ja osta

  Pro Exercise Bands 2,5m – Kuminauha | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 7,90

  Gymstick Pro Exercise bandit ovat vähäproteiinisia ja vähäpuuterisia jolloin niistä ei aiheudu perinteisen nauhan epämiellyttävyyttä puuterin aiheuttaman sotkuisuuden takia, myöskään lateksiallergiasta ei tarvitse huolehtia. (Huom. puuteria käytetään lateksin tahmaisuuden vuoksi) Lateksiallergia on ratkaistu kahdella tavalla: ensinnäkin, Gymstick Exercise bandeista poistetaan suurin osa lateksissa olevista proteiineista. Toisekseen Gymstick Exercise bandit pestään ylimääräisen puuterin poistamiseksi jolloin vähennetään sitä mahdollisuutta että puuteri toimii proteiinien kuljetusaineena käyttäjän iholle ihokontaktissa.

  Saatavana 6 eri vastusvaihtoehtoa:
  • Aprikoosi – Extra light (max. vastus 300%: 2,5kg)
  • Vaaleanvihreä – Light (max. vastus 300%: 3,7kg)
  • Laventeli – Medium (max. vastus 300%: 4,5kg)
  • Ruskea – Heavy (max. vastus 300%: 5,5kg)
  • Tummanvihreä – Extra heavy (max. vastus 300%: 7,7kg)
  • Violetti – Super heavy (max. vastus 300%: 8,3kg)

  PAINO (kg): 1,01
  MATERIAALI: lateksi

  Tutustu ja osta

  Gymstick Pro Joogamatto 6mm | Gymstick Gymstick Gymstick

  44,90

  Gymstick Pro -joogamatto

  Gymstick Pro -joogamatto soveltuu loistavasti kuntosali- tai vaikka joogastudiokäyttöön. Kestävästä ja hyvin pitävästä materiaalista valmistettu joogamatto on erittäin mukava ja hygieeninen käytössä. Pintamateriaali estää kosteuden imeytymistä pitäen maton helposti puhdistettavana. Pinta on miellyttävän tuntuinen ja pitävä myös hikoiltaessa. Korkealaatuinen 100% lateksivapaa materiaali ei halkeile eikä haalistu.

  Saatavana kaksi ihastuttavaa väriä punainen-musta ja harmaa-musta.

  Tutustu ja osta

  Fitness trampoliini | Gymstick Gymstick Gymstick

  79,90

  Trampoliinihyppely on hauskaa ja tehokasta aerobista harjoittelua kaikenikäisille. Joustavalla alustalla hyppely ei aiheuta nivelille samanlaista rasitusta ja painetta kuin kova alusta.
  Fitness Trampoliini sopii sekä aloitteleville että edistyneemmille kuntoilijoille.
  Säädettävän tukikahvan ansiosta hyppyharjoituksiin saadaan monipuolisuutta ja käyttö on turvallista.
  Kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi trampoliini on helppo taittaa kokoon.

  Tutustu ja osta

  Pro cross 50 - Crosstrainer | Gymstick Gymstick Gymstick

  3 299,00

  Pro Cross 50 on kuntosalitasoinen erittäin laadukas crosstrainer, joka tarjoaa suorituskykyä harjoitteluun. 13,5kg painoinen vauhtipyörä ja 51cm pitkä askelpituus yhdessä sisäänrakennetun tehokkaan tuulettimen kanssa tuovat mukavuutta ja sulavuutta pidempäänkin treenihetkeen. Suurikokoinen konsoli tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja laajan ohjelmatarjonnan. Konsolin lukuisat ohjelmat ja vastustasot luovat motivoivat ja tuovat monipuolisuutta harjoitteluun. Laitteen käyttö ei vaadi verkkovirtaa sisäänrakennetun generaattori ansiosta. Laite on vapaasti sijoiteltavissa paikkoihin, joissa ei ole verkkovirtaa tarjolla.

  Tuotetiedot:
  - Tietokoneohjattu magneettivastus
  - Oma generaattori (ei vaadi verkkovirtaa)
  - 40 -portainen automaattinen vastuksen säätö
  - Vauhtipyörä 13,5kg
  - Askelpituus 51cm
  - Mittari LED -näytöllä, selkeällä ja helppokäyttöisillä valintanäppäimillä ja tuulettimella
  - Tukitangossa sykettä mittaavat käsianturit ja mittarissa mahdollisuus langattomaan sykkeenmittaukseen
  - Mittaritoiminnot: harjoitusaika, nopeus, matka, kalorikulutus, rasva%, watit ja kuntotesti
  - Ohjelmat: 2 sykeohjelmaa, mäki-, rasvanpoltto-, voima-, intervalli-, manuaalinen- ja käyttäjäohjelmat
  - Kuljetuspyörät edessä
  - Juomapulloteline
  - Takuu 3 vuotta (takuu ei kata kulutusosia)

  Tutustu ja osta

  Pro bike 50 - Kuntopyörä | Gymstick Gymstick Gymstick

  2 799,00

  Laadukas kuntopyörä, joka tuo harjoituksiisi ensiluokkaisen ajotuntuman.
  Selkeä suurikokoinen konsoli näytöllä tarjoaa käyttöösi monipuoliset harjoitusohjelmat ja tuulettimen.
  Konsolista voit säätää vastusta 40 eri vaihtoehdosta.
  Generaattorin ansiosta laitteen käyttö ei vaadi verkkovirtaa.

  Tutustu ja osta

  Diamond run 10.0 - Juoksumatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  2 999,00

  Diamond run 10.0 on suunniteltu laatutietoisille käyttäjille niin kuntosali- kuin kotikäyttöönkin.
  Juoksunopeutta voi säätää 1-20 km/h välillä ja juoksukulmaa 0-15%:n välillä, joko käsisäätöisesti tai automaattisesti eri ohjelmien avulla.
  Maton laadukas ja erikoisiskunvaimennettu juoksualusta takaavat mukavan harjoituksen vähentäen samalla niveliin kohdistuvaa iskurasitusta.
  Helppokäyttöinen ja selkeälukuinen hallintapaneeli, erittäin jämäkkä runko ja käsikahvat tuovat harjoitteluun turvallisuutta.

  Tutustu ja osta

  Diamond run 7.0 - Juoksumatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  2 090,00

  Kokoontaittuva huipputason juoksumatto kotikäyttöön! Gymstick Diamond RUN 7.0 vastaa vaativimmankin kotikuntoilijan toiveisiin.
  Erikoisvaimennettu juoksualusta pitää askeleen keveänä vähentäen niveliin kohdistuvaa rasitusta. 20 km/h:n huippunopeus ja maksimissaan 15 %:n kallistuskulma takaavat kovimmillekin juoksijoille riittävän tiukan vastuksen.
  Helppokäyttöiseen hallintapaneeliin liitetyltä 10”:n LCD-näytöltä on helppo seurata harjoituksen etenemistä.
  Gymstick Diamond RUN 7.0 -juoksumaton tukeva runko, käsikahvat ja hätäsammutuskytkin takaavat turvallisen harjoittelun.

  Tutustu ja osta

  Reaction belts SKLZ | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  Harjoittele pareittain tehtäviä reaktioharjoituksia, jotka auttavat kehittämään nopeutta, ketteryyttä ja reaktionopeutta.
  SKLZ Reaction Belts opettaa reagoimaan nopeasti vastustajan liikkeisiin ja sopii mihin tahansa joukkuelajiin.
  Sopii sekä puolustus- että hyökkäysharjoituksiin. Jos reaktio ei ole tarpeeksi nopea, saat välittömän palautteen hihnan irrotessa parista.

  :

  Tutustu ja osta

  Diamond run 4.0 - Juoksumatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  1 199,00

  RUN 4.0 -juoksumatto on erinomainen valinta kotikuntoilijalle, joka vaatii juoksumatoltaan vähän enemmän.

  Tutustu ja osta

  Power Slider - Liukusukat | Gymstick Gymstick Gymstick

  9,90

  Kenkien päälle asetettavat Lycra-liukusukat.
  Yksi koko sopii kaikille.

  Katso esittelyvideo tästä

  Tutustu ja osta

  Comfort Mat Blue - Harjoitusmatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  34,90

  Laadukas kuntosalitasoinen harjoitusmatto aktiiviseen kuntoiluun.
  Paksun (1,0 cm) ja pitävän maton päällä on mukava ja turvallinen harjoitella.
  Erilliset kiinnitysreiät mahdollistavat maton ripustamisen säilytyksen ajaksi, jolloin se pysyy suorana.
  Matto on valmistettu ympäristöystävällisestä nitriilikumista.

  Koko: 140 × 60 × 1,0 cm

  Tutustu ja osta

  Fitness-penkki | Gymstick Gymstick Gymstick

  159,00

  Säädettävällä vino-/tasapenkillä teet helposti ja tehokkaasti vatsa-, kylki- ja selkälihasharjoitukset.

  • Mitat 122 × 63 × 117 cm
  • Paino 13 kg
  • Käyttäjän maksimipaino 120 kg
  • Vuoden takuu

  Tutustu ja osta

  IC Bike 3.0 - Kuntopyörä | Gymstick Gymstick Gymstick

  329,00

  IC 3.0 -kuntopyörä on kotikuntoilijalle suunniteltu kuntoilulaite, jonka valmiit harjoitusohjelmat takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.
  Kuntopyörässä on 16-portainen automaattinen vastuksen säätö ja 13 valmista harjoitusohjelmaa, jotka tekevät harjoittelusta mielekästä ja innostavaa.

  Tutustu ja osta

  Fascia Roller | Gymstick Gymstick Gymstick

  29,90

  Gymstickin Fascia Rollerin pintaa peittävät nystyrät, joiden tarkoitus on parantaa verenkiertoa ja edistää lihaksen luontaista venyvyyttä.
  Auttaa poistamaan lihassärkyä.
  Koko: 13×32cm
  Väri: Musta

  Tutustu ja osta

  Plyobox - Harjoituspenkit | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 99,90

  Plyobox -harjoituspenkkien avulla voi tehokkaasti harjoitella koordinaatiota, kimmoisuutta ja ketteryyttä sekä tasapainoa. Plyoboxit sopivat kuntokeskuksiin, urheiluopistoille, Crossfit keskuksiin ja kotiharjoitteluun. Plyoboxeja on saatavana yksittäin tai sarjana.

  Plyoboxit tarjoavat turvalliset ja jämäkän harjoittelualustan. Penkkien päällä on luistamaton kumipinta ja runko on valmistettu kestävästä teräksestä. Saatavana: Neljä eri korkeutta: 30cm, 45cm, 60cm ja 75cm, toimitetaan osina.


  Hyppyboxien koot:
  korkeus 30 cm, ala 35×35 cm
  korkeus 45 cm, ala 40×40 cm
  korkeus 60 cm, ala 45×45 cm
  korkeus 75 cm, ala 51× 51 cm

  Tutustu ja osta

  Dynamic slider -Soutulaite | Gymstick Gymstick Gymstick

  1 890,00

  Ketjuvetoinen Dynamic Slider soutulaite tarjoaa entistäkin tehokkaamman soutuharjoituksen, koska penkin lisäksi liikkuu soutulaitteen alaosa kuten vene.
  Soutaminen on huomattavasti toden tuntuisempaa ja tehokkaampaa kuin muilla soutulaitteilla soutaminen.
  Liukuominaisuus on myös lukittavissa, jolloin soutulaite toimii kuten tavallinen ketjuvetoinen soutulaite.

  Slider soutulaite on tarkoitettu ammattikäyttöön kuntosaleille, fysioterpiaan, crossfit-keskuksiin ja urheiluopistoille.

  Pituus 210cm – 322.6cm

  Leveys : 56.5cm

  Korkeus : 96.5cm (pystyssä 214cm)

  Paino 45.5kg

  Tutustu ja osta

  Weight bench -Monitoimipenkki 40kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  249,00

  Monitoimipenkki (weight Bench 40) on kotikuntoiluun suunniteltu, säädettävä ja kokoontaitettava voimapenkki, joka mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen lihaskuntoharjoittelun. Penkkipunnerrusmahdollisuuden lisäksi penkissä on reidenojennustoiminto jalkojen vahvistamiseen. Penkkiosan selkänoja on säädettävissä 4 eri korkeuteen. Harjoittelun jälkeen penkin voi nostaa pystyyn, jolloin säilyttäminen vie vain vähän tilaa.

  Penkin mukana toimitetaan 40-kiloinen vinyylipainosarja + tanko, jonka avulla harjoittelet turvallisesti ja tehokkaasti. Levypainot soveltuvat käytettäväksi myös reidenojennuslaitteessa.

  Tuotetiedot:

  - Teräsrunko

  - Säädettävä penkin kulma (4 eri asentoa)

  - Painosarjan lukitusmahdollisuus lisää turvallisuutta

  - Kokoontaitettava runko

  - Etu- ja takareisilaite

  - Mitat käyttökunnossa: 150 × 56 × 106,5 cm

  - Tangon oteleveys 102cm, paino 7,3 kg

  - Levypainot (4 × 5kg, 4 × 2,5kg ja 2 ×1,25kg)

  - kierrelukot 2kpl

  - Tuotteen paino: painot 40kg / penkki 19kg

  - Maksimikantavuus 200kg (painojen osuus 80kg)

  - Takuu 1 vuosi

  - Sisältää: Kokoontaitettavan voimapenkin ja 40kg painosarjan tangon sekä kasausohjeet.

  Pakattu: 1. Pakkaus: 109 × 45 × 10 cm / 16,3 kg

  2. Pakkaus: 52 × 27 × 22 cm / 33,5 kg 3. Pakkaus: 170 × 7,5 × 7,5 cm / 5 kg
  Tutustu ja osta

  FTR 40 -Soutulaite | Gymstick Gymstick Gymstick

  419,00

  FTR 40 on kotikuntoilijalle suunniteltu soutulaite tehokkaaseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. FTR 40 on laadukas, tukevarakenteinen ja sulavaliikeratainen soutulaite.
  8-portainen vastuksen säätö yhdessä alumiinisen liukukiskon kanssa tekevät soutuharjoittelusta sujuvaa ja mielekästä.
  Soutulaitteen näyttöpäätteeltä voit seurata helposti harjoituksesi etenemistä.
  FTR 40 soutulaite on kokoontaitettavissa, joten se vie vain vähän tilaa kun laitetta ei käytetä.

  Soutuharjoittelu vahvistaa ylä- ja alavartalon lihaksia sekä parantaa keskivartalon voimaa.
  Soutuharjoittelua suositellaan lämmittelyharjoitteeksi ennen voimaharjoittelua ja kaikille, jotka haluavat kokonaisvaltaista ja tehokasta kuntoilua.

  Tutustu ja osta

  Jousilukot 50mm | Gymstick Gymstick Gymstick

  11,90

  Kätevät kromiset jousilukot levypainotankoon

  - myydään pareittain

  - sopii 50mm tankoihin

  Tutustu ja osta

  Teräslukot 2,5kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  69,90

  Teräslukot (painelukot) 50mm tangoille

  - myydään pareittain

  Tutustu ja osta

  FTR-90 -Crosstrainer | Gymstick Gymstick Gymstick

  999,00

  Gymstick FTR90 crosstrainer edustaa kotikuntoilun huippulaatua ja suorituskykyä.
  Pitkä 46 cm:n askelpituus yhdessä 15 ohjelman kanssa tarjoavat mukavia ja tehokkaita harjoitushetkiä.
  Tietokoneohjattu magneettivastus tuo harjoitteluun monipuolisuutta, tehoa ja vaihtelua. Näytöstä löytyvä tuuletin tuo tehokkaan treenauksen keskelle ripauksen luksusta.
  FTR 90 Crosstrainer on pieneen tilaan sopiva laadukas kuntolaite.

  – tietokoneohjattu magneettivastus

  - vauhtipyörän paino 10,5 kg; kaksisuuntainen polkemisliike; 46 cm:n askelpituus

  - LCD-näyttö, sininen taustavalo

  - aika, nopeus, matka, syke, kierroslukemat, palautussyke ja watit

  - 12 esiasetettua ohjelmaa, sykerajaohjelma ja käyttäjäohjelma

  - 16 vastustasoa

  - mitat: 160 × 50 × 159 cm

  - paino 70 kg

  - käyttäjän maksimipaino 130 kg

  - vuoden takuu

  Tutustu ja osta

  Powerslider käsineet | Gymstick Gymstick Gymstick

  9,90

  reenilauta – Powerslider käsineillä (Powerslider Sliding Gloves) teet treenilauta harjoittelusta monipuolisempaa ja tehokasta.
  Treenilauta – Powerslider käsineet ovat valmistettu liukkaasta ja kestävästä Lycra-materiaalista.

  Tutustu ja osta

  Tasapainolauta korotuspalalla | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  Tasapainolauta korotuspalalla mahdollistaa tasapainoharjoittelun kolmella eri korkeudella.
  Tasapainolaudalla harjoittelu kehittää tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä lihaskuntoa. Tasapainolauta sopii (nuorten) urheilijoiden oheisharjoitteluun.
  Tasapainolauta sopii hyvin myös nilkan ja polven kuntoutukseen ja vahvistamiseen sekä ikääntyvien taspainoharjoitteluun.

  - koko: 36cm

  - kolme eli vaikusastetta / korkeutta

  - väri: musta-punainen

  - materiaali: polypropeeni

  - sisältää korotuspalan

  Tutustu ja osta

  Fitnessbagteline | Gymstick Gymstick Gymstick

  389,00

  Ainutlaatuinen ja helppo Fitnessbag harjoitussäkkien liikuteltava teline ryhmäliikuntatiloihin ja kuntokeskuksiin.

  Mitat: 75 × 82 × 130 cm

  Tutustu ja osta

  Pilates terapiapallo | Gymstick Gymstick Gymstick

  11,90

  Terapiapallo soveltuu kaikille jotka haluavat vahvistaa kehon syviä lihaksia, tehostaa venyttelyä tai parantaa kehon pintaverenkiertoa.
  Asettamalla terapiapallo esimerkiksi alaselän alle saadaan miellyttävä ja tehokas venytys selkärangalle.
  Pallon pinnalla olevat nystyrät hierovat liikkeiden aikana ja edesauttavat kehon pintaverenkierron toimintaa. Mukana myös harjoitus DVD jolla n. 35 minuutin mittainen terapiapallo harjoitusohjelma.

  Sisältää: Pilates-/terapiapallon (hopeinen, halkaisija 20cm), pumpun, harjoitus-DVD:n ja FI/ENG kirjalliset ohjeet

  Tutustu ja osta

  MyoFascia ball | Gymstick Gymstick Gymstick

  8,90

  MyoFascia -pallo sopii hyvin lihaskalvojen käsittelyyn. Pallo sopii myös jalkapohjien lihasten venyttämiseen ja hierontaan. Lihaksia ympäröiviä kalvoja kutsutaan fascioiksi ja eri lihasten fasciat yhdistyvät toisiinsa. Fasciat muodostavat koko kehon kattavan ja toiminnallisen verkoston. Fascioiden tiukentuesssa lihasten toiminta heikkenee, lihas kipeytyy, ja nivelen toiminta rajoittuu.

  Tutustu ja osta

  PRO polvisiteet | Gymstick Gymstick Gymstick

  27,90

  Laadukkaat polvisiteet tyydyttävät kaiken tasoisten voimaharjoittelijoiden tarpeet.
  Vahva, mutta silti elastinen side tarjoaa loistavan venyvyyden, joka mahdollistaa maksimaalisen liikeradan ja palautuksen.
  Tukeva materiaali tarrakiinnityksellä takaa pitävän ja tiukan istuvuuden.

  Koko: 180cm x 8,5cm (materiaali 30% puuvilla, 30% nylon ja 40% spandex)

  Tutustu ja osta

  Travel-rulla -Hierontapallolla (30x10cm) | Gymstick Gymstick Gymstick

  34,90

  Kompaktin kokoisella rullalla teet kokonaisvaltaisen keskivartalon treenin tai huollat kehosi lihaksia, niveliä ja selkääsi kätevästi missä vain.

  Trigger -pallon avulla hoidat tarkasti pienempien lihasryhmien tiukkoja ja kipeitä lihaksia.

  Koko: rulla 10 × 30cm (trigger pallon halk. 6,3cm)

  Tutustu ja osta

  Harjoituskäsineet (S-L) | Gymstick Gymstick Gymstick

  14,90

  Laadukkaat harjoitushanskat tarjoavat mukavan tuntuman ja hyvän pidon kaikenlaisiin treeneihin.
  Hengittävä hanskojen selkäosa ja ergonomisesti muotoiltu kämmen tuovat lisämukavuutta.
  Käytännölliset lenkit helpottavat pukemista ja riisumista. Vahvistetut saumaosat ja topattu kämmen takaavat hyvän kestävyyden.

  Sisältää: yhden parin harjoitushanskoja (saatavilla koot: small, medium ja large)

  Tutustu ja osta

  Kahvalliset kuminauhat (4 eri vahvuutta) | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 15,90

  Kahvallisillä kuminauhoilla voi harjoitella lihaskuntoliikeitä monipuolisesti. Kahvat mahdollistavat veto- ja työntöliikeiden helpon suorittamisen.

  - monipuoiseen lihaskuntoharjoitteluun

  - kuminauhan pituus 140cm

  - kahvat helpottavat harjoittelua

  - viisi eri vastusvaihtoehtoa:

  VASTUS: Light
  VÄRI: Aprikoosi

  VASTUS: Medium
  VÄRI: Vihreä

  VASTUS: Strong
  VÄRI: Lila

  VASTUS: X-Strong
  VÄRI: Ruskea

  KOKO (cm): 155 × 14 × 2
  MATERIAALI: Lateksi
  LISÄTIETOA: Kuminauhan pituus 140cm

  Tutustu ja osta

  Kahvakuula rannesuoja | Gymstick Gymstick Gymstick

  7,90

  Gymstick kahvakuula rannesuoja tekee harjoittelusta turvallisempaa ja mielyttävämpää.
  Suojan pehmeä materiaali vähentää harjoitellessa ranteeseen ja kyynärvarteen kohdistuvien iskujen voimaa.
  Samalla rannenauha toimii hikinauhana pitäen otteen kuulaan kuivana ja pitävänä. Yksi koko sopii kaikille.

  - 80% puuvillaa, 10% nailonia ja 10% spandexia

  - pituus 15cm

  Tutustu ja osta

  PRO kahvakuula 4-32kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 25,00

  Teräksiset kahvakuulat ryhmäliikuntaan, kahvakuulajumppiin ja kotiharjoitteluun.

  - saatavilla 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12kg, 16kg, 20kg, 24kg, 28kg, 32kg

  Tästä rannesuoja

  Tästä kahvakuulille teline

  Tutustu ja osta

  Pro kahvakuulateline | Gymstick Gymstick Gymstick

  359,00

  Jämäkkä teline kuntosalikäyttöön. Kahvakuulatelineeseen mahtuu 12-20 kahvakuulaa (koosta riipuen).

  - kaksi tasoa helpottavat käyttöä

  - koko S 70 x L 120 x K 75 cm

  Tutustu ja osta

  Power board -tasapainolauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  Power board – tasapainolaudalla voit suorittaa monipuolisia harjoituksia.
  Lauta toimii kuten tavallinen tasapainolauta, mutta sen lisäksi voit käyttää sitä voimaharjoitteluvälineenä.
  Lauta painaa 3,5kg ja sisältää metallihiekkaa, mikä tekee toiminnallisesta harjoittelusta entistäkin tehokkaampaa.
  Uusi tasapainolauta sopii kuntokeskuksiin, Crossfit-saleille ja kotiharjoitteluun.

  - halkaisija 40cm

  - paino 3,5kg

  - kädensijat mahdollistavat lihaskuntoliikkeiden suorittamisen laudalla

  - kestävä ja helppo pitää puhtaana

  - sopii ulko- ja sisäkäyttöön

  Tutustu ja osta

  Kromiset käsipainot 0,5-10 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 8,90

  - ergonominen käsikahva

  - saatavilla 0,5kg 1kg, 1,5kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg 9kg ja 10kg

  - myydään kappaleittain, ( hinta on yhdelle kappaleelle)

  Tästä painoille teline

  Tutustu ja osta

  Käsipainosalkku 15kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  54,90

  Kätevä painosalkku kotiharjoitteluun

  - 1klp kahvaosa + ruuvilukot

  - 2 × 1,25 kg ja 4 × 2,5 kg rautaiset levypainot

  - säädettävä käsipaino, max 15 kg ( 1 × 15 kg käsipaino)

  Tutustu ja osta

  Käsipainoteline 6 parille | Gymstick Gymstick Gymstick

  429,00

  Jykevät metalliset käsipainotelineet 6 parille käsipainoja.

  Mtitat: S 54 x L 142,5 x K 76 cm

  Tutustu ja osta

  Leather jump rope -Nahkainen hyppynaru | Gymstick Gymstick Gymstick

  17,90

  Perinteinen kuntoväline lämmittelyyn, hyppyharjoituksiin ja koodinaatioharjoituksiin.
  Hyppynarulla tehtävät harjoitukset ovat erittäin tehokkaita. Lisäksi hyppynarulla harjoittelu on hyväksi luustolle.
  Luuliikunnan tulisi sisältää suosituksen mukaan hyppyjä ja nopeita suunnan muutoksia 50-100 kertaa pävässä.
  Hyppynarulla voi tehdä mm. paikallaan juoksua, hiihtohyppyjä, yhden jalan hyppyjä, koordinaatio hyppysarjoja jne.

  Nahkainen, laakeroitu hyppynaru sopii ammattikäyttöön nyrkkeilysaleille, kuntokeskuksiin ja kotiharjoitteluun.

  - pituus 275 cm

  - nahkainen kestävä nauha

  - pehmeät ja pitävät kahvaosat

  Tutustu ja osta

  Reaktiopallo | Gymstick Gymstick Gymstick

  9,90

  Reaktiopallolla voi harjoittaa helposti reaktiokykykä. Pallon pinta on epätasainen ja siksi se pomppaa aina eri tavalla.
  Lukuisissa urheilulajeissa tarvitaan nopeaa reaktiokykyä mm. tennispelaajat, monet maalivahdit ja palloilulajin harrastajat hyötyvät reaktiopallolla harjoittelusta.

  - reaktiopallo on loistava väline reaktio ja koordinaatio harjoituksiin

  - sopii kotikäyttöön, urheilijoille ja crossfit harjoitteluun

  - väri punainen (kumia)

  - koko 7cm (halkaisija)

  Tutustu ja osta

  NBR jumppamatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 49,90

  NBR JUMPPAMATTO

  Laadukas kuntosalitasoinen harjoitusmatto aktiiviseen kuntoiluun. Paksun ja pitävän maton päällä on mukava ja turvallinen harjoitella. Erilliset kiinnitysreiät mahdollistavat maton ripustamisen esimerkiksi kuntosalin seinälle. Matto on valmistettu ympäristöystävällisestä NBR -materiaalista.

  Tutustu ja osta

  H.I.T | Gymstick Gymstick Gymstick

  99,90

  Gymstick H.I.T. on toiminnallisen harjoittelun treeniväline, jolla pystyt tekemään paljon enemmän kuin ainoastaan vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä.
  Väline mahdollistaa vastusharjoittelun kaikissa liikesuunnissa ja missä tahansakehon asennossa.
  Tehtiin sitten painonnostoharjoitteita, räjähtäviä lyöntiliikkeitä, voimaliikkeitä tai kehonhallintaa, Gymstick H.I.T. on täydellinen harjoitusväline huippu-urheilijoille, kuntoilijoille tai harjoittelua vasta aloittaville henkilöille.

  Jokainen välineellä tehty harjoitusliike kehittää keskivartalon voimaa, tasapainoa, ryhtiä, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä.

  Tutustu ja osta

  WaterRower Club sport -soutulaite | Gymstick Gymstick Gymstick

  1 890,00

  WATERROWER CLUB SPORTSOUTULAITE

  Massiivisaarninen runko on viimeistelty ruusu- ja mustalla petsillä sekä tanskalaisella öljyllä ja varustettu S4-näytöllä.
  WaterRower- takuu
  Jokaisella WaterRowerilla on yhden vuoden ehdollinen takuu, joka koskee runkoa ja osia. Rungon takuuta voi jatkaa viiteen vuoteen, ja muiden osien takuuta kolmeen vuoteen, maksutta rekisteröitymisen yhteydessä.

  Palkittu design – WaterRowerin puu- ja metallipinnat ovat kestäviä eivätkä naarmuunnu tai ruostu helposti ja siksi Water Rower on loppuelämän pituinen sijoitus hyvinvointiisi.

  Ainutlaatuinen WaterFlywheel – Vastus lisääntyy suhteessa voimantuottoon, joten WaterRower sopii kaikentasoisille käyttäjille.

  Pehmeän hiljainen – WaterRower on suunniteltu huomaamattomaksi ja se on ilmavastuksista soutulaitetta, juoksumattoa ja muita aerobisia laitteita huomattavasti hiljaisempi.

  Minimaalinen tilantarve – vaikka laite sopiikin pitkille käyttäjille, WaterRower ei vaadi paljoa tilaa ja sitä voi säilyttää kätevästi pystyasennossa.

  Helppo ylläpito ja käyttö – huoltovapaa, ketjuja ei tarvitse rasvata tai venttiileitä puhdistaa, ei tarvita ulkoista energian lähdettä.
  Monipuolinen näyttö antaa harjoittelijalle monipuolista tietoa harjoituksen kulusta.
  Ekologinen valinta – luonnon materiaalit ja ei ulkoista energian lähdettä (sähköä)
  Mitat: Korkeus 51cm, pituus 209cm ja leveys 56,5cm, Paino 47kg (ilman vettä 30kg)
  Pakattu kahteen pakettiin: 1. pakkaus: 59 × 72 × 58cm / 27kg 2. pakkaus: 214 × 16 × 9cm / 10kg

  Tutustu ja osta

  Magnesium | Gymstick Gymstick Gymstick

  4,19

  MAGNESIUMGYM CHALK

  Ammattitason magnesium voimisteluun, painonnostoon sekä kiipeilyyn.

  - myydään paloissa

  - paino: 65 g / pala

  - pakattu muovipussiin

  Tutustu ja osta

  BATTLE ROPE - SEINÃ- / LATTIAKIINNIKE | Gymstick Gymstick Gymstick

  35,00

  VOIMAKÖYDEN SEINÄ- / LATTIAKIINNIKE

  Kiinnikkeen avulla saat köystreenit sujumaan helposti.
  Liittyy tuotteeseen:

  Tilaa tästä köysi

  Tutustu ja osta

  Kiinnityskoukku nyrkkeilysäkeille | Gymstick Gymstick Gymstick

  19,90

  Nyrkkeilysäkin tai harjoittelusäkin kattokiinnityskoukku.

  Tutustu ja osta

  Core Roller -pilatesrulla 90 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  Core Roller -pilatesrulla 90 cm

  CoreRoller (putkirullan) avulla voi kehittää keskivartalon lihaksia ja tasapainoa. Pilatesrulla toimii myös hyvin lihaskalvojen avaamisessa ja venyttelyssä. Pilatesrullaa käytetään venyttelyyn, nivelten ja selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen ja lämmittävään tai palauttavaan itsehierontaan.

  Tutustu ja osta

  Pilates-rulla 45 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  CORE ROLLERPILATESRULLA 45 cm

  CoreRoller (putkirullan) avulla voi kehittää keskivartalon lihaksia ja tasapainoa. Pilatesrulla toimii myös hyvin lihaskalvojen avaamisessa ja venyttelyssä. Pilatesrullaa käytetään venyttelyyn, nivelten ja selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen ja lämmittävään tai palauttavaan itsehierontaan.

  Tutustu ja osta

  Power vest painoliivi 10 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  89,90

  POWER VESTPAINOLIIVI 10 kg

  Kestävä ja laadukas painoliivi säädettävillä lisäpainoilla. Voit säätää helposti lisäpainoja 0 – 10 kg välillä tasaisesti sijoittejuen painotaskujen ansiosta. Painoliivillä voit tehostaa harjoitteluasi yksinkertaisesti – sopii monien lajien oheisharjoittelluun.

  Tutustu ja osta

  Painoliivi, 2,5-5 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 39,90

  Lisäpainoa treeneihin!

  • helppo pukea
  • tasainen painojakauma
  • pehmeä pintamateriaali ei hankaa
  • hyvä istuvuus ja miellyttävä päällä

  Tutustu ja osta

  Säädettävä Pro-tasa-/vinopenkki | Gymstick Gymstick Gymstick

  449,00 499,00

  Tasa- / vinopenkki on helposti säädettävä vankkarakenteinen penkki kuntosaliharjoitteluun.

  Tutustu ja osta

  Jumppakeppi 131 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  15,90

  Laadukas jumppa/ venyttelykeppi koti- ja kuntosalikäyttöön. Kepissä kuvallisia harjoitusohjeita.

  Tutustu ja osta

  Nyrkkeilysäkki 20 kg, 80 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  64,90

  Nyrkkeilysäkki 20 kg.

  Kestävä keinonahkainen säkki teräsketjulla monipuoliseen harjoitteluun.

  Täältä säkille:
  kiinnityskoukku
  seinäteline
  kääntyvä seinäteline

  Tutustu ja osta
  Joogamatto pinkki

  Joogamatto 4mm | Gymstick Gymstick Gymstick

  17,90

  Gymstick Joogamatto kotikäyttöön

  Gymstickin joogamatto on monipuolinen ja turvallinen matto venyttelyyn, joogaan sekä lihaskunto- ja pilatesharjoitteluun. Kotikäyttöön suunniteltu joogamatto on mukavan pehmeä ja hyvin pitävä kaikenlaiseen harjoitteluun. Tämä joogamatto on varustettu kantohihnalla, joten sen mukaan ottaminen vaikka jumppatunnille on varsin vaivatonta. Kestävän ja helppohoitoisen pinnan ansiosta tämä Gymstick-joogamatto on varma valinta jokaiselle kotikuntoilijalle.

  Saatavana useita upeita värejä:
  Pinkki
  Vihreä
  Sininen
  Harmaa

  Tutustu ja osta

  Fitness Bag 5-20 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 59,90

  Gymstick Fitnessbag harjoittelusäkki on monipuolinen väline toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoittelusäkki sopii myös erittäin hyvin Crossfit-harjoitteluun. Fitnessbagissa yhdistyvät kahvakuulan, kuntopallon, painotangon ja nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. Fitnessbag on loistava väline ryhmäliikuntaan, personal trainereille, urheiluvalmennukseen ja kotiharjoitteluun! Pakkaus sisältää harjoitus-DVD:n.

  Tutustu ja osta

  H2O Rower - Soutulaite | Gymstick Gymstick Gymstick

  799,00

  Vesivastuksella toimiva H2O soutulaite tarjoaa laatua ja tehoa harjoitteluun. Vesivastuksen voimakkuus kasvaa sitä mukaa mitä kovempaa harjoittelet. H2O soutulaite tarjoaa miellyttävän harjoittelutuntuman ja se on hiljainen käyttää. Laitetta voidaan käytön jälkeen säilyttää pystyasennossa, joten sie vie vain vähän tilaa säilytettäessä.

  Vastus: portaaton vesivastus
  Tietokone: LCD-näyttö
  Toiminnot: Aika, matka, nopeus, vetoja/min, totaalivetolaskuri, kalorin kulutus ja sykkeen mittaus (sisältää sykevyön)
  Säädöt: Siirtopyörät
  Tuotekoko: 200 × 56 × 85 cm / 37 kg
  Max.käyttäjäpaino: 110 kg

  Tutustu ja osta

  Livepro Warrior - Vastuskelkka | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 299,00

  Livepro Warrior Vastuskelkka

  Livepro warrior vastuskelkka on ideaalinen väline kestävyys ja voimaharjoitteluun kuntosaleille. Sen tasainen pohja ja teräksiset luistinsukset mahdollistavat työntö- ja vetoharjoittelun lähes millä tahansa pinnalla. Sitä suositellaan kuitenkin käytettäväksi kumimaton, ruohomaton tai muun vastaavan päällä. Jämäkkä ja tukeva vastuskelkka painaa 20kg ja voit lisätä siihen lisäksi 50mm bumper tai olympic levypainoja tuomaan lisää vastusta ja haastetta. Levypainojen putki on keskitetty tarkasti jakaen lisäpainon mahdollisimman tasaisesti koko vastuskelkan alueelle.

  Livepro Warrior vastuskelkassa on kaksi erillaista otemahdollisuutta. Pystykahvat tavanomaiseen hieman korkeampaan asentoon ja vaakakahva matalampaan asentoon. Pystykahvat helposti vaihdettavissa puolilta toisin harjoittelun aikana suunnan muutosta varten. Jos vastuskelkkaa haluaa käyttää vetoharjoitteluun joutuu siihen ostamaan erikseen myytävät vetovaljaat.

  Tutustu ja osta

  Pro Coreball, 22 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  7,90

  Gymstick Pro CoreBall on pehmeä, edullinen ja tehokas harjoitteluväline mm. vatsalihaksien- ja lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Voit käyttää Core -palloa myös selän tukilihasten ja nivelten vahvistamiseen sekä aktivoimiseen. Pallon avulla voit venyttää ja vahvistaa selän lihaksia, parantaa selkärangan nivelten liikkuvuutta, tehdä vatsalihas- ja lantion alueen harjoituksia. Pallo toimii hienosti myös tukityynynä selälle ja niskalle. Core -pallo soveltuu MindBody-, Pilates-, Wellness- ja Fitness -harjoitteluun. Core -pallo on helppo ja nopea täyttää ja tyhjentää, joten sitä voi kuljettaa kätevästi mukana.
  Sisältää: Corepallon (22 cm) sekä harjoitusohjeen.

  Tutustu ja osta

  20 kg Pump set | Gymstick Gymstick Gymstick

  64,90

  Pinkin värinen Pump-setti pirteään ja monipuoliseen kotikuntoiluun. Pump-tangolla voit harjoitella kaikkia kehon päälihasryhmiä. Pump-harjoittelu kehittää lihasvoimaa ja kiinteyttää lihaksia. Sisältää linkin online harjoitusohjelmaan, jonka avulla pääset helposti alkuun ja kuntoilet tehokkaasti kotonasi. 3-osainen painotanko on valmistettu kestävästä metallista ja se on pinnoitettu pitävällä ja mukavalla materiaalilla. Voit säätää harjoittelun vastusta lisäämällä tai vähentämällä helposti levypainoja. Levypainot on valmistettu vinyylistä, joten ne eivät jätä lattiaan jälkiä.

  Sisältää: 140cm pitkän 3-osaisen tangon (2,5kg) ja 2 kpl jousilukkoja sekä 6 kappaletta levypainoja (2×1,25kg, 2×2,5kg ja 2x5kg). Tangon otepinta 92cm. Levypainojen reiän halkaisija 30mm.

  Tutustu ja osta

  Hierontarullat | Gymstick Gymstick Gymstick

  19,90

  HIERONTARULLA

  Hierontarulla on mukava ja tehokas väline lihasjännityksien lievittämiseen niskan-, selän-, käsien- ja jalkojen alueilla. Pehmeät ja piikikkäät hierontarullat laukaisevat lihasten jännitystiloja, aktivoivat verenkiertoa ja rentouttavat. Pehmeät kahvaosat tuovat hierontaan käyttömukavuutta ja vähentävät käsiin kohdistuvaa painetta.

  Tutustu ja osta
  Ylinopeusvyö Gymstick

  Ylinopeusvyö | Gymstick Gymstick Gymstick

  89,90

  SPEED ACCELERATORYLINOPEUSVYÖ

  Ylinopeusvyö on elastinen ja joustava. Se on monipuoinen harjoitusväline liikenopeuden harjoitteluun. Ylinopeusvyön avulla voit harjoittella nopeutta, räjähtvää nopeutta ja tehdä ylinopeusharjoituksia. Joustava köysi toimii myös juoksun hidastamisessa.

  Tutustu ja osta

  IC 3.0 -crosstrainer | Gymstick Gymstick Gymstick

  399,00

  Tyylikäs hienoilla yksityiskohdilla varustettu IC-3.0 crosstraiiner on kotikuntoilijalle suunniteltu kuntoilulaite, jonka valmiit harjoitusohjelmat takaavat tehokkaan ja mukavan harjoitteluhetken. Crosstrainerin iskuton elliptinen liikerata antaa pehmeän harjoittelutuntuman ja luo tehokkaan kävelyä ja juoksua muistuttavan liikeradan, joka aktivoi tehokkaasti ylä- ja alavartalon lihasryhmiä. Harjoittelu kohottaa tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä lihaskestävyyttä kehon kaikissa kehon päälihasryhmissä.

  Tutustu ja osta

  Battle rope - Harjoitusköysi 5 cm / 12 m / 15 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  179,00 219,00

  Battle rope -voimaköysi 5 cm.

  Köysillä hartjoittelu kehittää lihaskuntoa kokonaisvaltaisiesti. Tehokkaat köysiharjoitukset kehittävät mm. voimaa, kestävyyttä ja kuntoa. Köysiharjoittelu on turvallista, tehokasta ja hauskaa. Voimaköydet sopivat kuntokeskuksiin, Crossfit-saleille ja kotiharjoitteluun.

  - sopii ulko- ja sisäkäyttöön

  - paksuus 5 cm

  - paino 15 kg

  - pituus 12m

  - köyden päät ovat viimeistelty rispaantumattomiksi

  - materiaali polypropyleenikuitua (hylkii kosteutta ja likaa)

  Tilaa tästä kiinnike köydelle

  Tutustu ja osta

  Multi Bench 400 -monitoimipenkki | Gymstick Gymstick Gymstick

  289,00

  STR-400 -monitoimipenkki on suunniteltu kotikuntoilijan tehokkaaseen jo monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun. Hinta-laatu-suhteeltaan yksi parhaita painonnostopenkkejämme.

  Tällä painonnostopenkillä voit harjoitella penkkipunnerrusta, hauiskääntöä, vinopenkkiä, sekä taka- ja etureisiä.

  Penkki on erittäin monipuolisesti säädettävissä ja tukeva ja turvallinen käyttää.

  Tutustu ja osta

  Medicine Ball - Kuntopallo 1-8 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 29,90

  Kuntopallo sopii kotikäyttöön, urheilijoille, kuntosaleille ja ryhmäliikuntaan sekä crossfit harjoitteluun . Saatavilla koot 1-8 kg.

  Tutustu ja osta

  Power slider PRO -treenilauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  109,90

  TREENILAUTA – Mullistava uusi koko kehon treenialusta
  Treenilauta on 50 cm leveä liukaspintainen harjoittelualusta, jonka päissä on tukevat stopparit. Laudan alla on pitävä solumuovinen pinta, joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun. Tuotteeseen kuuluu myös kenkien päälle asetettavat nylon-liukusukat, jotka takaavat hyvän luiston pitkään.
  Tuotteen mukana tulee monipuolinen harjoitusjuliste sekä kantokassi. Tuote menee rullalle kassiin, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana

  Liukusukat power slideriin tästä

  Käsineet power slideriin

  Tutustu ja osta

  Power slider -treenilauta 180 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  59,90

  TREENILAUTA – Mullistava uusi koko kehon treenialusta
  Treenilauta on 50 cm leveä liukaspintainen harjoittelualusta, jonka päissä on tukevat stopparit. Laudan alla on pitävä solumuovinen pinta, joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun. Tuotteeseen kuuluu myös kenkien päälle asetettavat nylon-liukusukat, jotka takaavat hyvän luiston pitkään.
  Tuotteen mukana tulee monipuolinen harjoitusjuliste sekä kantokassi. Tuote menee rullalle kassiin, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana

  Tutustu ja osta

  Total door gym | Gymstick Gymstick Gymstick

  27,90

  Total Door Gym -kuntolaite on erittäin monipuolinen ja tehokas kuntoiluväline säädettävällä kuminauhavastuksella. Total Door Gym sopii erinomaisesti kokonaisvaltaiseen lihaskuntoharjoitteluun. Välineellä voit tehdä tehokkaita perusliikkeitä niin ylä- kuin alavartalollekin. Voit asettaa välineen mihin tahansa oveen ja tehdä lihaskuntoliikkeitä seisten, istuen tai makuuasennossa. Yksinkertainen ja monipuolinen kuntoiluväline, jota voit käyttää missä tahansa niin kotona kuin matkoillakin. Yksinkertainen taljarakenne ja kiinnitysankkurit sopivat mihin tahansa oveen.

  Tutustu ja osta

  Functional Trainer Harjoitushihnat | Gymstick Gymstick Gymstick

  59,90

  Gymstick Trainer -harjoitushihnat

  Gymstick Trainerillä voit treenata tehokkaasti melkeinpä missä vain. Gymstick Traineri on oman kehon painoa vastuksena käyttävä kokonaisvaltainen kuntoiluväline, jolla voi tehdä laajasti tasapaino-, lihasvoima ja liikkuvuusharjoitteita. Functional Trainerilla voit tehdä lukuisia toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä! Monipuolisen dvd:n avulla saat suspensioharjoitteluun paljon liikemalleja.

  Harjoittelu on helppoa ja tehokasta, mutta kuitenkin halutessasi erittäin haastavaa. Harjoitteluhihnan voi kiinnittää esimerkiksi kattokoukkuun tai oveen.

  Tuotteen asennus on helppoa ja pienen koon ansiosta se ei vie paljon tilaa varastoitaessa. Lisäksi välinettä voi kätevästi kuljettaa myös mukana. Functional Trainer -harjoittelu sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

  Tutustu ja osta

  Pro-käsipainopari 5 - 50 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 53,00

  Laadukkaat Gymstick PRO -käsipainot kumitetulla pinnalla sekä karhennetulla kahvalla. Painot soveltuvat kovaan kuntosalikäyttöön. Kilomäärät merkitty selkeästi painojen molemmille puolille.
  Painot myydään pareittain, saatavilla myös koko sarja.

  Tästä käsipainoille teline

  Tutustu ja osta

  Squat rack PRO -kyykkyteline | Gymstick Gymstick Gymstick

  419,00

  Erittäin monikäyttöinen kyykkyteline kovaan käyttöön!

  Tutustu ja osta

  Power rack PRO -teline | Gymstick Gymstick Gymstick

  899,00

  Power Rack on tukeva ja kestävä kyykkykehikko kuntosali- sekä yrityskäyttöön. Telineestä löytyy 16 laskukorkeutta tangolle ja turvaraudoille. 

  Turvaraudat takaavat harjoitteijalle turvallisuutta harjoitteluun (isoilla painoilla). Power Rackista löytyy lisäksi leuanvetoteline. Tasa- vinopenkin kanssa telinettä voidaan hyödyntää penkkipunnerruksessa ja vinopenkkipunnerruksessa.

  Tutustu ja osta

  Neopreeni-käsipainot, 2-6 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 22,90

  NEOPREENI KÄSIPAINOT DVD:llä

  - laadukaat neopreenikäsipainot

  - myydään pareittain

  - saatavilla 2 × 2 kg (punainen), 2 × 4 kg (sininen) ja 2 × 6 kg (musta)

  - pakkaus sisältää harjoitus-DVD:n

  Tutustu ja osta

  Pro Studio -käsipainot 1-6 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 5,90

  Kiiltäväpäällysteiset käsipainot sopivat ryhmäliikuntaan ja kuntosaleille sekä fysioterapiaan. Kiiltävä ja sileä pinta on pitävä, kestävä ja helppo pitää puhtaana. Saatavana 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 -kiloisina.. HUOM! Hinnat per kappale.

  Saatavana myös koko sarja! Sarjassa parit.

  Tutustu ja osta

  Vinyl Grip Pump Set 20 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  79,90

  Käytännöllinen pump -harjoitussetti tehokkaaseen ja monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun. Kolmiosainen foam -päällysteinen tanko on mukava käyttää ja helppo säilyttää. Vinyylipainojen kädensijat mahdollistavat levypainojen käytön erillisinä harjoitusvälineinä ja niitä on helppo käsitellä. Tangon osat lukittuvat toisiinsa napakasti erikoisvahvistetuilla kierteillä.  Setissä on kuusi vinyylilevypainoa 2x 1,25 kg, 2x 2,5 kg ja 2x 5 kg sekä kaksi kierrelukkoa

  Tutustu ja osta

  PRO-pumpset, 20 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 18,00

  Gymstick Pro Pumpset on laadukas, kovaan käyttöön suunniteltu sarja, jossa kumipintaiset rautalevyt ja yhtenäinen tanko.
  30 mm / 1400 mm tangossa on pehmeä kuminen päällys joka suojaa hartioita ja antaa miellyttävän tuntuman. Levypainot kahvallisia, joten niitä voidaan käyttää myös muihin harjoituksiin.

  Tutustu ja osta

  Punnerruskahvat | Gymstick Gymstick Gymstick

  17,90

  Punnerruskahvat, joilla saat lisätehoa punnerrustreeniin!

  Tutustu ja osta

  Jumppakuminauha 3 kpl | Gymstick Gymstick Gymstick

  19,90

  Kolmen kuminauhan setti kotiharjoitteluun

  • kolme eri vahvuista kuminauhaa: keltainen / light, lila / medium ja sininen / strong
  • materiaali: TPR kumia (hajuton, kestävä ja joustava sekä ympäristöystävällinen)

  Tutustu ja osta

  Power Band (eri vahvuuksia) | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 14,90

  POWER BANDVOIMAKUMINAUHA

  Power band -voimakuminauha (vetokumi) on lenkin muotoinen suljettu kuminauha. Voimakuminauhat ovat todella kestäviä, nauhaa voi venyttää 250 % lepopituudesta. Voimakuminauhoilla voi tehdä lukuisia tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja erikoisliikeitä kuten leuanvedon avustus.

  Tutustu ja osta
  FightBack Gravity Trainer

  FightBack Gravity Trainer | Gymstick Gymstick Gymstick

  69,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta
  FightBack leuanvetotanko

  FightBack-leuanvetotanko käsikahvoilla | Gymstick Gymstick Gymstick

  27,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta
  FightBack Voimakuminauha käsikahvoilla

  FightBack-voimakuminauha käsikahvoilla (L-M) | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 26,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta
  FightBack Sand Bag

  FightBack-sandbag (Fitnessbag) | Gymstick Gymstick Gymstick

  59,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta
  FightBack tasapainolauta

  FightBack-tasapainolauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  34,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta

  FightBack-selkärulla (pilatesrulla) | Gymstick Gymstick Gymstick

  29,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta

  Exercise wheel -vatsarulla (voimapyörä) | Gymstick Gymstick Gymstick

  14,90

  Erittäin tehokas harjoitteluväline vatsalihaksille! Gymstick vatsarullalla saat nopeasti vatsasi kuntoon!

  Tutustu ja osta

  Monitoimileuanvetotanko | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  Monitoiminen leuanvetotanko kotikäyttöön. Soveltuu käytettäväksi väliovissa ilman kiinnitystä.

  Tutustu ja osta

  Gymstick Ultimate Exercise Voimapyörä Gymstick Gymstick

  22,90

  Gymstick Ultimate Exercise -voimapyörä
  Kotikuntoiluun kehitetty voimapyörä on varustettu vastuskuminauhoilla. Kuminauhat auttavat vaativissa vatsarullausliikkeissä keskivartalolihasten harjoittamista. Tuotteella pystyt myös helposti tekemään monipuolisen koko kehon lihaskuntoharjoituksen, sillä välineellä voit tehdä mm. hauiskääntöjä, pystypunnerruksia, soutuliikkeitä, pakaraliikkeitä, kyykkyjä jne.

  Tutustu ja osta

  Power Wheelz Pro -voimapyörät | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  Power Wheelz pro on tehokas kuntolaite jossa yhdistyvät kuminauhat ja rullat. Perinteisen vatsarullauksen lisäksi voit tehdä lukuisia lihaskuntoliikeitä Power Wheelzillä.

  Tutustu ja osta
  Gymstick Aqua

  Aqua-jumppakeppi (kuminauhoilla) | Gymstick Gymstick Gymstick

  59,90

  Gymstick aqua jumppakeppi toimii kuten tavallinen jumppakeppi, mutta se on tarkoittte veteen. Kuminauhat ovat valmistettu kestämään allasvettä ja jalkalenkeistä löytyy kiristimet. Gymstick aqua tuo vesijumppiin ja vesiliikuntaan lukemattoman määrän liikkeitä. Veden vastus yhdistettynä kuminauha vastukseen takaa tehhokkaat harjoitukset. Gymstick aqua sopii uimahalleihin, vesijumppiin ja kotiharjoitteluun esim. mökille.

  Gymstick-välineitä on saatavana myös eri vahvuisilla vastuskumeilla. Mukana säilytyspussi ja ohjekirja.

  TÄSTÄ VIDEOON!

  Tutustu ja osta

  Original jumppakeppi (kuminauhoilla) | Gymstick Gymstick Gymstick

  64,90

  GYMSTICK on mullistava koko kehon kuntouttaja, joka vahvistaa, kiinteyttää ja harjoituttaa kehon jokaista lihasta. Lisäksi se kehittää tasapainoa, liikkuvuutta, lihaskoordinaatiota ja auttaa polttamaan rasvaa. GYMSTICK-harjoittelu kohentaa myös hapenkuljetuselimistön kuntoa.

  Vastuskuminauhat kiinnitetään kepin molempiin päihin ja niiden vapaana olevat päät laitetaan jalkaterien alle. Näin voit jäljitellä mitä tahansa vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia, hauiskääntöjä, rinnallevetoja, tempaus-liikkeitä ja monia, monia muita. Vastusta eli “painoja” voit säätää hetkessä kiertämällä kuminauhaa kepin ympärille.

  Gymstick-välineitä on saatavana myös eri vahvuisilla vastuskumeilla. Mukana säilytyspussi ja ohjekirja.

  TÄSTÄ VIDEOON!

  Tutustu ja osta
  FightBackJumppamatto

  FightBack jumppamatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  34,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta

  Painonnostovyö 110-115 cm (suora) | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  PAINONNOSTOVYÖ 105-115 cm

  Tukeva ja kestävä keinonahkainen painonnostovyö painoharjoitteluun.

  Tutustu ja osta

  Painonnostovyö 105-115 cm (muotoiltu) | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 35,90

  PAINONNOSTOVYÖ 105-115 cm

  Tukeva ja kestävä keinonahkainen painonnostovyö painoharjoitteluun.

  Tutustu ja osta

  Säkkihanskat | Gymstick Gymstick Gymstick

  34,90

  Kevyet ja pehmustetut harjoitteluhanskat kotona tapahtuvaan kuntonyrkkeilyyn ja säkkiharjoitteluun.
  Hanskat on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta keinonahasta. Sisältää: yhden parin säkkihanskoja.

  Tutustu ja osta

  Kahvakuula (vinyyli) | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 14,90

  Gymstick kahvakuula vinyyli, Fitness- markkinoiden upein, ergonomisin ja turvallisin kahvakuula. Parantaa voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Koko kehon dynaamiset liikkeet vahvistavat lihaksia ja verenkiertoelimistöä.

  - Sopii harjoitteluun kotona ja salilla

  Tästä kahvakuulille teline

  Tutustu ja osta

  PRO Jump rope -hyppynaru (laakeroitu) | Gymstick Gymstick Gymstick

  11,90

  Gymstick Pro Jump Ropen avulla rakennat voimakkat jalat ja parannat kuntoasi hauskalla ja tehokkaalla tavalla! Hyppynarun pituus on noin 2,70 metriä ja kahvan sisäpuolella on säädettävä kiinnike, jonka avulla voit helposti säätää köyden piituutta. Jäykät muoviset kahvat joissa luistamaton pehmuste mukavuuden lisäämiseen. Mukana harjoittelu -DVD-ja harjoitteluohjelma.

  Tutustu ja osta

  Tukivyö | Gymstick Gymstick Gymstick

  21,90

  TUKIVYÖ

  Joustava tukivyö tukee selkärankaa ja keskivartaloa lihaskunoharjoittelun aikana. Sopii hyvin myös nostotyötä tekeville joustavuutensa ansiosta.

  Tutustu ja osta

  Vastusvarjo | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  SPEED RESISTANCE PARACHUTEVASTUSVARJO

  Nopeusharjoitteluun sopiva kevyt nailon vastusvarjo (juoksuvarjo).

  Tutustu ja osta

  Speed hurdles -tekniikka-aidat | Gymstick Gymstick Gymstick

  44,90

  SPEED HURDLESTEKNIIKKA-AIDAT

  Säädettävt tekniikka-aidat monipuoliseen nopeus- kimmoisuus- ketteryys- ja koordinaatioharjoituskiin.

  Tutustu ja osta

  Speed Ladder -tekniikkatikkaat | Gymstick Gymstick Gymstick

  39,90

  SPEED LADDERTEKNIIKKATIKKAAT

  Kestävät ja säädettävät tekniikkatikkaat monipuolisiin nopeus-, ketteryys ja koordinaatioharjoituksiin

  Tutustu ja osta

  Jumppatanko (aerobic tanko) 3-8 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 35,90

  Laadukkaat Gymstick aerobic tangot, joissa pehmeä ja pitävä foam-pinta.

  Saatavilla koot 3,4,6,8 kg

  Tutustu ja osta

  Painopallot 2 x 1 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  19,90

  Painopallot sopii hyvin kehon vahvistukseen ja venytysliikkeisiin

  • myydään pareittain
  • Koko: 13 cm, 2 × 1 kg
  • Väri: tumman harmaa

  Tutustu ja osta

  Jumppapallo 65 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  22,90

  Perinteinen ja monipuolinen jumppapallo kotiharjoitteluun tai fysioterapiaan

  • kestävä ja luistamaton pinta
  • sisältää käsipumpun

  Tutustu ja osta

  Jumppapallo 55 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  22,90

  Jumppapallo 55 cm

  Perinteinen ja monipuolinen jumppapallo kotiharjoitteluun tai fysioterapiaan
  • kestävä ja luistamaton pinta
  • saatavilla myös kaksi muuta kokoa 65 ja 75 cm
  • sisältää käsipumpun
  Tutustu ja osta

  Soutuharjoituslaite | Gymstick Gymstick Gymstick

  17,90

  SOUTUHARJOITUSLAITE

  Loistava liikuntaväline kaikille niska-hartia seudun ja käsien lihaskunnon vahvistamiseen. Sopii hyvin työikäiselli ja mm. taukoliikuntaan sekä helppokäyttöisyyden vuoksi eritysryhmille.

  Tutustu ja osta

  Ovaali jumppapallo | Gymstick Gymstick Gymstick

  22,90

  Kotikuntoilijan harjoitteluväline monipuoliseen kuntoiluun. Ovaali muoto tuo turvallisuutta ja helppoa hallittavuutta harjoitteluun. Palloharjoittelu kehittää lihasvoimaa sekä tasapainoa ja kehonhallintaa. Pallon avulla voit harjoittaa kaikkia kehon ylävartalon ja alavartalon päälihasryhmiä, mutta harjoittelu aktivoi aina myös keskivartalon lihakset. Pallon avulla voit tehdä myös monipuolisia venyttelyliikkeitä esimerkiksi selkärangalle.

  Tutustu ja osta

  Medicine Ball käsikahvoilla, 4-10 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 54,90

  GYMSTICK MEDICINE BALLS WITH HANDLESKUNTOPALLOT KÄSIKAHVOILLA 2-10 kg

  Käsikahvallinen kuntopallo sopii kotikäyttöön, urheilijoille, kuntosaleille ja ryhmäliikuntaan sekä crossfit-harjoitteluun

  :

  Tutustu ja osta

  FightBack-jumppapallo 75 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  22,90

  Mikä on FightBack?

  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja, niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta.
  Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.
  FightBack kuntoiluvälineet ovat tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippuurheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen.

  Tutustu ja osta

  Pro Exercise ball -jumppapallo 55-75 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 54,90

  Gymstick PRO jumppapallo on laadukasta ja kestävää kumimateriaalia, joka on suunniteltu kovaan kuntosalikäyttöön. Staattinen kestävyys 2000 kg ja dynaaminen kestävyys 500 kg. Rikkoutuessaan pallo tyhjenee hitaasti.

  Tutustu ja osta

  Jumppapallo, 75 cm | Gymstick Gymstick Gymstick

  22,90

  Laadukas jumppapallo koti- ja kuntosalikäyttöön. Paketti sisältää DVD:n ja pumpun.

  Tutustu ja osta

  FTR PRO -spinningpyörä | Gymstick Gymstick Gymstick

  999,00

  Pro Spinningpyörä on tarkoitettu ammattikäyttöön ryhmäliikuntaan ja kuntosaleille. Spinning pyörän etuosassa olevat kuljetuspyörät helpottavat pyörän siirtämistä. Huolto ja varaosat saatavilla maahantuojalta.

  Tutustu kuntosalilaitteisiin Omasali-PRO -sivuilla!

  Tutustu ja osta

  Käsipainosetti Säädettävä 20 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  64,90

  Kätevä painosalkku kotiharjoitteluun.

  • 2 kpl kahvaosaa + ruuvilukot
  • 4 × 1,25 kg ja 4 × 2,5 kg rautaiset levypainot
  • säädettävä käsipainot, max 20 kg (2 × 10 kg käsipainot)
  Tutustu ja osta

  PRO Run 100 -juoksumatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  5 000,00

  Run 100 on erittäin laadukas, jämäkkä ja kulutusta kestävä juoksumatto ammattilaistason käyttöön. Soveltuu kaupalliseen salikäyttöön sekä yksityisille saleille. Laite on helppokäyttöinen ja selkeä. Lisäksi mm. kuntotesti-toiminto sekä kestävä AC-moottori. Saatavilla myös TV:llä.

  Tutustu ja osta

  Crank Bike X4 | Gymstick Gymstick Gymstick

  329,00

  Crank Bike X4 on ensimmäinen kotikuntopyörä, joka sisältää polkimet myös käsille. Crank Bike -kuntopyörää voidaan käyttää kuten tavallista kuntopyörää, vain jaloilla polkien, mutta tämän lisäksi sillä voi myös polkea yhtä aikaa sekä jaloilla että käsillä. Näin aerobisesta harjoittelusta saadaan jopa 40 % tehokkaampaa verraten tavalliseen kuntopyöräilyyn.

  Harjoittelu Crank Bike X4 -kuntopyörällä mahdollistaa täysin uuden tavan kehittää aerobista kuntoa kokonaisvaltaisesti. Kun poljet jaloilla ja käsillä samaan aikaan parannat lihaskestävyyttä kokonaisvaltaisemmin, vahvistat keskivartalon lihasvoimaa ja näin myös poltat kaloreita enemmän verraten tavalliseen pyöräilyyn. Crank Bike X4 pyörällä voit myös polkea myös vain käsillä ja näin parantaa ylävartalon lihaskuntoa sekä niska- ja hartiaseudun aineenvaihduntaa. Crank Bike X4 -kuntopyörä sopii kaikille kohderyhmille aloittelijasta tehokuntoilijaan.

  Useat henkilöt, joilla on heikot nivelet, eivät voi käyttää harjoitteluun juoksumattoa eivätkä crosstraineria. Tämän vuoksi heillä jää ylävartalon harjoittelu vähemmälle. Crank Bike X4 -kuntopyörällä kaikki voivat harjoitella nivelystävällisesti.

  Tutustu ja osta

  Aerobic steppilauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  49,90

  AEROBIC STEPPILAUTA

  Tukevalla ja pirteästi väritetyllä Aerobic – steppilaudalla voi harjoittella turvallisesti kotonasi. Steppilauta on loistava väline tuomaan tehoa ja monipuolisuutta harjoitteluun. Sen avulla harjoittelet kovemmalla sykkeellä ja pidät lihaskunnostasi huolta. Voi myös yhdistää steppi -lautaharjoittelun kätevästi pump -harjoitteluun tai käsipainoharjoitteluun. Steppilaudan mukana tulevan linkin tarjoaman opastuksen mukana jumppaaminen on helppoa ja hauskaa. Steppilaudan pinta on karhennettu, joten se tarjoaa hyvän pidon. Laudan korkeus on säädettävissä helposti kolmeen eri korkeuteen 12, 17 tai 22 cm.

  Tutustu ja osta

  Pro Step -steppilauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  alkaen 114,90

  Laadukas steppilauta, joka ei luista lattialla. Pitävällä kumipinnalla on mukava harjoitella!
  Laudassa 3 erilaista askelkorkeutta, 15 cm, 20 cm ja 25 cm. Leveys 36 cm.

  Sopii kuntosalikäyttöön ja ryhmäliikuntaan! Saatavana musta/harmaana ja musta/punaisena.

  Tutustu ja osta

  20kg Olympic Bar | Gymstick Gymstick Gymstick

  139,00

  Laadukas laakeroitu kromipintainen 20-kiloinen Olympia – painonnostotanko soveltuu käytettäväksi yhdessä ns. 50mm levypainojen kanssa. Painonnostotangon otesijat on karhennettu pidon parantamiseksi.

  – Levykapasiteetti 320kg
  – Tangon pituus 218cm
  – Terästanko kromipinnoitteella
  – Standardi Olympia -painotanko johon sopii 51mm levypainot
  – Otepinnan paksuus 30mm ja pituus 133,5cm (otemerkkien välimitta 87cm)

  Tutustu ja osta

  Core Twister -tasapainolauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  21,90

  Core Twisterillä harjoittelu on helppoa ja yksinkertaista.

  Core Twister -laudan päällä tehnyt kiertoliikeet ja harjoitukset parantavat selän hyvinvointia ja tasapainoa.

  Kuntoilu laudan päällä on tehokasta ja hauskaa eikä treenaaminen rasita niveliä, lisäksi keskivartalon lihakset ja syvät vastalihakset saavat tehokkaan harjoituksen.

  Core Twisterillä treenaaminen auttaa painonhallintaan ja se sopii treenivälineeksi kaikille kuntoilijoille.

  Tutustu ja osta

  Tasapainolauta | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  Tasapainolauta monipuoliseen lihaskunto- ja tasapainoharjoitteluun. Tasapainolauta sopii hyvin jalkapöydän, nilkan sekä keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja lisäksi myös koko kehon monipuolisiin lihaskuntoharjoituksiin. Tasapainolautaharjoittelun yhdistäminen lihaskuntoharjoitteluun lisää treenin tehoa ja tuo lisää sisältöä harjoitteluun.

  Tutustu ja osta

  Painonnostopenkki, Weight Bench 200 | Gymstick Gymstick Gymstick

  289,00

  Weight Bench 200 -painonnostopenkki soveltuu loistavasti aktiiviseen ja kovaan voimaharjoitteluun. Erittäin tukeva penkki ei huoju, joten voit keskittyä vain itse treenaamiseen. Pehmustettu penkkiosa ja erikoiskestävä pintamateriaali tuovat mukavuutta harjoitteluun. Penkki soveltuu sekä kotikäyttöön että kevyeen kuntosalikäyttöön. 200-kilon maksimikuorma tyydyttää useimpien käyttäjien treenitarpeet.

  Tutustu ja osta

  Home Gym 2 -kuntokeskus | Gymstick Gymstick Gymstick

  549,00

  HOME GYM 2

  Home Gym 2 on monipuolinen kotikuntoiluun suunniteltu kuntokeskus, jolla harjoittelet tehokkaasti kaikki kehon päälihasryhmät. Voit tehdä kymmeniä erilaisia harjoitteita helposti ja turvallisesti. 70-kiloinen painopakka tarjoaa kotiharjoitteluun reilusti vastusta ja säädettävyyttä.

  Tutustu ja osta

  TM-RUN 3.0 -juoksumatto | Gymstick Gymstick Gymstick

  699,00

  Tyylikäs RUN 3.0 -juoksumatto tarjoaa mukavan juoksutuntuman sekä useita juoksunautintoa lisääviä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi säätää juoksunopeutta käsikahvoissa olevista pikasäätimistä ja seurata harjoituksesi etenemistä selkeältä sinisellä taustavalolla varustetulta LCD-näytöltä. Laitteen Polar -yhteensopivuuden ansiosta sykkeenmittaus on helppoa ja tarkkaa.

  RUN 3.0 -juoksumaton juoksunopeutta voi säätää omien tarpeiden mukaan 1-16 km / h välillä. Joustava matto-osa vähentää niveliin kohdistuvaa iskurasitusta samalla kun tukevat käsikahvat ja turvanaru takaavat harjoittelun turvallisuuden. Lisätehoa harjoitteluun saat säätämällä juoksumaton kaltevuutta (3 eri asentoa). Harjoittelun jälkeen voit taittaa maton kätevästi pystyyn, jolloin se vie vähemmän tilaa säilytettäessä.

  Juoksumatolla harjoittelu kehittää tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja lihaskestävyyttä.

  Tutustu ja osta

  FTR Indoor Racer -spinningpyörä | Gymstick Gymstick Gymstick

  599,00

  Helppokäyttöinen ja laadukas spinningpyörä.

  Hinta-laatu-suhteeltaa yksi markkinoiden parhaista spinningpyöristä. 18-kiloinen vauhtipyörä ja hiljainen hihnaveto takaavat miellyttävän kuntoluhetken.

  FTR Indoor Racer -spinningpyörässä on kilpapyörämäinen ajoasento, jämäkkä teräsrunko, kahdensuuntainen poljenta ja monipuoliset sarvet mittareineen. Helppokäyttöinen mittaristo on Polar-yhteensopiva.

  Tutustu ja osta

  Adjustable hand grip (voimapuristin) | Gymstick Gymstick Gymstick

  11,90

  Käsipuristimet, joissa säädettävä vastus:

  • Light 5-20 kg
  • Strong 10-40 kg

  Tutustu ja osta

  Leuanvetotanko oveen | Gymstick Gymstick Gymstick

  22,90

  Gymstick leuanvetotanko on oviaukkoon asennettava kestävä tanko, jossa pehmeä otegrippi tukevan otteen saamiseksi. Tangon pituus säädetään oviväliin kätevästi pyörittämällä tankoa ja lukitsemalla tangon napakasti. Mukana tulevat oven karmiin kiinnitettävät kannakkeet varmistavat tangon paikallaan pysymisen. Leuanveto kehittää tehokkaasti selän ja koko ylävartalon lihaksia. Leuanvetotangosta voi tehdä leuanvetojen llisäksi helposti mm. riipuntoja ja selän ja hartioiden venytyksiä.

  Tutustu ja osta

  Air Pad (ilma-alusta) | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  Erinomainen vaihtoehto tasapainolaudalle. Tasapainotyyny (terapiatyyny) toimii kuten tasapainolauta, mutta on monipuolisempi. Tyynyn voi sijoittaa tuolille (työpaikalla tai koulussa) jolloin oikean istuma-asennon ylläpito aktivoi keskivartalon lihaksia. Tasapainotyyny sopii kaikille: lapsille, aikuisille, ikääntyville ja urheilijoille.

  • sopii urheilijoille, fysioterapiaan ja kotiharjoitteluun
  • sopii kotiin, työpaikoille, kouluihin ja liikuntapaikkoihin
  • voidaan sijoittaa myös tuolille aktivoimaan selkärankaa ja parantamaan ergonomiaa
  • tasapainotyynyn toinen puoli on tasainen ja toinen nypyläpintainen, pitävä pinta takaa turvallisen tasapainoharjoituksen
  • ei sisällä lateksia
  Tutustu ja osta

  Interlocking Mat Set | Gymstick Gymstick Gymstick

  34,90

  Monikäyttöinen alusmattosetti. Alusmatto on 1 cm paksu, napakka ja kestävä, joten se suojaa hyvin lattiaa. Voit käyttää mattoa harjoitusalustana, kuntoiluvälinealustana tai vaikkapa alustana vapaiden painojen alle. Mattosetti koostuu neljästä 60 × 60cm osasta, jotka voit yhdistää haluamallasi tavalla. Voit myös hankkia useamman setin ja suojata isomman alueen kerralla.

  Tutustu ja osta

  PRO -selkäpenkki | Gymstick Gymstick Gymstick

  359,00

  PRO SELKÄPENKKI
  Laadukas ja kestävä selkäpenkki kuntosalikäyttöön.
  45 asteen kulmassa oleva, korkeussäädettävä penkki selän ja takareisien harjoitteluun.
  Selän ojennukset ja kylkien treenaaminen onnistuvat selkäpenkistä helposti.

  Tutustu ja osta

  Kahvakuula/ kuntopalloteline | Gymstick Gymstick Gymstick

  129,00

  Näppärän kokoinen ja kestävä kahvakuulateline 5 kuulalle tai pallolle. Väri musta.

  Tutustu ja osta

  Vetoremmit | Gymstick Gymstick Gymstick

  9,90

  VETOREMMIT

  Vetoremmit ehkäisevät otteen pettämisen ja soveltuvat hyvin kuntosaliharjoitteluun ja erilaisiin vetoliikkeisiin.

  Tutustu ja osta

  Hierontatyyny | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  HIERONTATYYNY

  Hierontatyyny on todella mukava niska- ja hartia-alueen rentouttaja. Hierontatyyny vaikutus perustuu värinään, joka lisää verenkiertoa pään, niskan ja hartioiden alueella. Hierontatyyny on valmistettu korkealaatuisesta Lycra -materiaalista, joka on hengittävää ja ihoa vasten mukavaa.
  Hierontatyynyn sisällä on paristokäyttöinen sähkömoottori, joka sisältää kuusi erilaista värinäohjelmaa. Tyyny on ohjelmoitu sammumaan automaattisesti 20 minuutin käytön jälkeen. Paristot (2 x AA, ei sisälly hintaan) ovat helposti vaihdettavissa.

  Tutustu ja osta

  Drum Massager -rumpuhieroja | Gymstick Gymstick Gymstick

  89,90

  Drum massager – Rumpuhieroja on uudentyyppinen laadukas ja todella tehokas hartian hierontalaite, jolla saat aikaiseksi miellyttävän hierontakokemuksen. Hartiahierojassa on uniikki rytminen ”naputushieronta”. 22 erilaista rytmistä hierontaa, jotka ovat säädettävissä 10 eri voimakkuuteen. Muotoillut käsikahvat hierovat ja rentouttavat samalla käsiä. HIerontalaitteella voi hieroa hartijoiden lisäksi myös muita “jumiutuneita” lihaksia.

  Hartiahierojan käyttö vetreyttää lihaksia, rentouttaa niskaa, hartioita, reisiä, pakaroita sekä myös muita kehon lihaksia. Lämmitystoiminto tuo lisää mukavuutta nopeuttaen samalla tehokkaasti aineenvaihduntaan ja polttaen näin kehon ylimääräistä rasvaa. Korkealaatuinen lämpötilanhallintajärjestelmä, virtapiirisuoja ja automaattinen ajastin varmistavat laitteen turvallisen käytön.

  Tutustu ja osta

  Jumppamattoteline | Gymstick Gymstick Gymstick

  54,90

  Metallinen jumppamattoteline, johon mahtuu 20-30 kappaletta harjoitusmattoja.

  Teline sästää lattiatilaa seinäkiinnityksen ansiosta.

  Tutustu ja osta

  Vatsahihnat | Gymstick Gymstick Gymstick

  24,90

  AB STRAPSVATSAHIHNAT

  Vatsahihnojen avulla voi treenata tehokkaasti vatsalihaksia ja kylkien lihaksia. Vatsahihnojen (riipuntatukien) käyttö vahvistaa kokonaisvaltaisesti keskivartalon lihaksistoa.

  Tutustu ja osta

  Pro-leuanvetoteline, seinään kiinnitettävä | Gymstick Gymstick Gymstick

  59,90

  Leuanvetotanko voidaan asentaa seinään tai kattoon.
  Tukevasta leuanvetotangosta voi tehdä leuanvetojen lisäksi riipuntoja tai laittaa siihen kiinni esim. TRX-nauhat, ab-straps vatsahihnat, voimistelurenkaat tai muita suspension treeneissä tarvittavia välineitä.

  Tutustu ja osta

  Premium Olympic bar (voimannosto) 20 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  329,00

  Premium Olympic LEVYTANKO 20 kg

  Premium-tanko tarjoaa suorituskykyä, kestävyyttä ja hyvän pidon. Kevyesti pyörivä laakerointi mahdollistaa sujuvan nostotekniikan ja vähentää ranteisiin sekä käsivarsiin kohdistuvaa painetta. Tämä huippuluokan tanko soveltuu loistavasti kovaan voimaharjoitteluun, mutta aivan yhtä hyvin myös laatutietoiselle kuntoilijalle.

  Tutustu ja osta

  Olympic bar 15 kg | Gymstick Gymstick Gymstick

  129,90

  LEVYTANKO 15 kg

  Laadukas kromipintainen 15-kiloinen laakeroitu levytanko (painonnostotanko) 50 mm levypainoille. Painonnostotangon otesijat on karhennettu pidon parantamiseksi.

  Tutustu ja osta

  Pro Olympic -mutkatanko | Gymstick Gymstick Gymstick

  119,00

  HAUISTANKO 10 kg

  • hauistankoon (käyrätankoon) sopii 50 mm levypainot
  • kestävyys 140 kg
  • pituus 132 cm
  • Lastauspituus tangon päässä 20.7 cm
  Tutustu ja osta

  Torni käsipainoteline | Gymstick Gymstick Gymstick

  399,00

  Tukeva torniteline kromikäsipainoille.

  Mitat: L 50, S 50, K 122 cm

  Paino: 26 kg

  Tutustu ja osta

  Teline voimatangoille | Gymstick Gymstick Gymstick

  549,00

  Tukeva teräksinen lattiateline voimatangoille (aerobic -tangoille). Telineeseen mahtuu kerralla yhteensä 50 voimatankoa.

  Telineestä löytyvät pyörät mikä helpottaa telneen siirtoa kuntokeskuksissa.

  Telineen koko: 93 × 77 × 105 cm.

  Tutustu ja osta